Banner 980x90

"Rūjienas saldējums" palielinājis apgrozījumu

SIA "Rūjienas saldējums" pagājušajā gadā strādājis ar 5% apgrozījuma pieaugumu, kā arī par 2% samazinājis zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Rūjienas saldējuma" apgrozījums 2013.gadā bija 2,467 miljoni eiro, salīdzinot ar 2,366 miljoniem eiro iepriekšējā gadā.

Uzņēmuma zaudējumi samazinājušies līdz 54 016 eiro salīdzinājumā ar 109 104 eiro zaudējumiem pirms gada.

Kā norādīts "Rūjienas saldējuma" vadības ziņojumā, pērn uzņēmums akcentējis tirgus izpētes un reklāmas pasākumus, pastiprinātu uzmanību pievēršot patērētāju informēšanai par kvalitatīvu produktu no dabīgām izejvielām. Savukārt šogad plānots mērķtiecīgi paplašināt eksporta darījumus.

Pagājušā gada zaudējumus uzņēmums plāno segt ar nākamo gadu peļņu, teikts ziņojumā.

"Rūjienas saldējums" reģistrēts 2009.gadā, līdz 2011.gadam tas bija AS "Valmieras piens" meitasuzņēmums.

"Rūjienas saldējuma" lielākais īpašnieks ar 84% kapitāldaļu ir SIA "Rogul", bet 16% kapitāldaļu pieder Igoram Miezim.

Savukārt "Rogul" 100% kapitāldaļu īpašnieks ir kādreizējā "Valmieras piena", bet patlaban - AS "NP Foods" valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)