Banner 980x90

Aicina pensionārus atjaunot braukšanas kartes

Foto: Valmiera24
Foto: Valmiera24
Pensionāri, kuru personalizētās kartes braucieniem SIA "VTU Valmiera" pilsētas maršrutu autobusos darbības termiņš ir līdz 31.martam, aicināti Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā saņemt jaunas kartes. Pārējie pensionāri jaunu karti var izņemt jau aptuveni nedēļu pirms pašreizējās kartes derīguma termiņa beigām, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja SIA "VTU Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Bulmeistare.

Par braucienu Valmieras pilsētas maršrutu autobusos nav jāmaksā vismaz pēdējos 12 mēnešus Valmierā dzīvesvietu deklarējušiem pensionāriem, kuri sasnieguši 75 gadu vecumu un saņēmuši personalizēto braukšanas karti. Savukārt pensionāri līdz 74 gadu vecumam (ieskaitot), kuru deklarētā dzīvesvieta vismaz pēdējos 12 mēnešus ir Valmierā un kuri saņēmuši personalizēto braukšanas karti, var iegādāties mēneša biļeti vai abonementa biļeti braukšanai Valmieras pilsētas maršrutu autobusos ar 50% atlaidi.

Pieteikties personalizētai braukšanas kartei vai to atjaunot var Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Piesakoties personalizētajai braukšanas kartei, būs jāaizpilda pieteikuma anketa, uz vietas jānofotografējas, kā arī jānorāda vēlamais kartes saņemšanas veids - personīgi Apmeklētāju pieņemšanas centrā vai ar pasta starpniecību uz norādīto adresi. Iedzīvotāji, kuri izvēlēsies saņemt braukšanas karti Apmeklētāju pieņemšanas centrā, telefoniski tiks informēti par laiku, kad tās būs pieejamas.

Personalizētās braukšanas kartes izgatavošana ir bez maksas.

Pensionāri vecumā līdz 74 gadiem (ieskaitot), kuri saņēmuši personalizēto braukšanas karti, mēneša biļeti un abonementa biļeti ar 50% atlaidi var iegādāties Valmieras autoostā Stacijas ielā 1 vai Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2, sākot no iepriekšējā mēneša 20.datuma līdz kārtējā mēneša 10.datumam.

Izmantojot pilsētas sabiedrisko transportu, pensionāriem vecumā no 75 gadiem autobusa vadītājam jāuzrāda braukšanas karte, savukārt pensionāriem līdz 74 gadu vecumam - mēnešbiļete vai abonementa biļete un braukšanas karte.

Par braukšanas maksas atlaidēm citām iedzīvotāju grupām Valmieras pilsētas sabiedriskajā transportā var lasīt uzņēmuma mājaslapas vtu-valmiera.lv sadaļā "Pasažieru pārvadājumi", "Pilsētas satiksme", "Braukšanas dokumentu iegāde".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)