Banner 980x90

"VTU Valmiera" visos autobusu maršrutos ieviesusi elektroniskas braukšanas kartes

Rīga, 18.okt., LETA. SIA "VTU Valmiera", modernizējot abonementa biļešu pakalpojumu, visos maršrutos ieviesusi plastikāta elektroniskas braukšanas kartes, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Lilita Pelčere.

Pārvadātājs saviem pasažieriem piedāvā noteikta braucienu skaita biļetes atbilstoši iedzīvotāju braukšanas paradumiem. Pašreiz abonementa biļetes var izmantot visos 86 "VTU Valmiera" apkalpotajos maršrutos.

"VTU Valmiera" pasažieri var iegādāties 10 līdz 19 braucienu, 20 līdz 34 braucienu, 35 un vairāk braucienu biļetes, saņemot attiecīgi 10, 15 un 20% atlaidi. Braucienu skaita biļetes derīgas 30 dienas no pirmā brauciena reģistrēšanas brīža, un to var reģistrēt, izmantojot elektronisku braukšanas karti.

Elektroniskās braukšanas kartes cena ir divi eiro, un to pasažieri pēc rēķina apmaksas var saņemt Valmieras, Rūjienas, Valkas un Smiltenes autoostā. Pieteikties braukšanas kartei ir iespēja zvanot pa tālruni 64229460.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)