Banner 980x90

Vidzemes slimnīcā turpinās jaunās vizuālās identitātes ieviešana

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Atzīmējot Vidzemes slimnīcas 40.dzimšanas dienu, pērnā gada nogalē, prezentēts uzņēmuma jaunais logo ar mūsdienīgu dizainu, jaunām krāsām  un slimnīcas pamatvērtību simbolizējošiem elementiem, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē SIA "Vidzemes slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

Kā norāda Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs: "uzsākot darbu pie slimnīcas jaunas vizuālās identitātes, logo un misija jau tapusi,  turpinām strādāt ar jaunām idejām slimnīcas attīstības koncepcijā". 

Darbs pie vienota vizuālā tēla ieviešanas turpinās. Slimnīcas apmeklētāji jau  pamanījuši, ka nomainīts uzraksts virs ieejas poliklīnikā un virs ieejas neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļā. Tagad par tām vēsta zili burti uz balta fona un jaunā logo simboliskais krusts ar trim stariem.  

Kā informēja Attīstības nodaļas vadītāja Jolanta Vaido, jaunā vienotā slimnīcas vizuālā tēla izstrādes plāns paredz uzrakstu un grafisko norāžu nomaiņu arī pie citām ieejas durvīm un Vidzemes slimnīcas   Konsultatīvajā kabinetā Bastionā, kā arī Valkā. Noslēgumam  tuvojas arīdzan darbs pie slimnīcas jaunās mājas lapas, kas iecerēta ne tikai dizainiski mūsdienīga, bet, galvenais, tās apmeklētājiem daudz ērtāk lietojama un informatīvāka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)