Banner 980x90

Vidzemes slimnīca nāk klajā ar jaunu logo

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Atzīmējot 40 gadu jubileju, Vidzeme slimnīca mainījusi logo, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja SIA "Vidzemes slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

Jau šī gada sākumā, domājot par slimnīcas 40.gadu jubileju, bet vēl vairāk par nākotni un mūsdienīgu slimnīcas korporatīvo stilu, aktualizējās ideja par logo nomaiņu. Jūnija sākumā tika izsludināts konkurss par jauna logo izstrādi.

Jubilejas sarīkojumā 27.novembrī Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs prezentēja jauno logo.

"Tas satur divus izsenis par svarīgiem atzītus elementus. Viens ir simboliskais krusts ar trim stariem, kura nozīme pēctecīgi turpina līdzšinējā logo redzamos slimnīcas kompleksa trīs korpusus. Reizē tas akcentē slimnīcas trīs vērtības – augsti kvalificētu personālu, apmierinātus pacientus un drošu, mūsdienīgu vidi. Otrs svarīgais elements ir ūdens – veselības un dzīvības devējs un uzturētājs. Ūdens iekļāvums Gaujas ielokā identificē ar slimnīcas atrašanās vietu - Vidzemi. Jaunās krāsas ir gaiši zilā, kas simbolizē veselību, sapratni, mieru, un sudraba, kas liecina par zināšanām, komunikāciju starp personālu un pacientiem, un arī daudzu mediķu ikdienas darba instrumenti ir pelēkā sudraba krāsā", komentē Muskovs.

Jaunā logo autors ir Jānis Līgats, 33 gadus vecs valmierietis, dzimis Valmierā, skolojies Valmieras 5.vidusskolā. Strādā žurnālistikā, fotogrāfē un intervē cilvēkus.

Brīvajā laikā nodarbojas ar orientēšanās sportu un spēlē bumbu.

"Man patīk izaicinājumi. Esmu arī savas pilsētas patriots, tāpēc šo konkursu nevarēju palaist tā vienkārši garām. Slimnīca man pirmām kārtām saistās ar krustmāti, kura šeit nostrādāja daudzus gadus. Bērnībā bieži pie viņas ciemojos gan kā pacients, gan kā viesis. Tagad tajā iegriezties sanāk vēl biežāk, bet nu jau darba darīšanās. Tātad saikne ar slimnīcu man visu laiku ir bijusi visai cieša. Iespējams, tāpēc izdevās tik veiksmīgi notvert šo logo vīziju. Bet lielākie nopelni šajā panākumā pienākas manai sievai Kitijai, kura ir manas iedvesmas avots," norāda Līgats.

Vaicāts, kādas ir emocijas autors izjutis, kad uzzinājis par konkursa rezultātu, Līgats min: "Patīkamas. Negaidītas. Būdams reālists, nespēju noticēt, ka ar savu darbu esmu pārspējis visus pārējos konkursantus līdz brīdim kad iesniedzu logo gala variantu. Būs ļoti interesanti vērot, kā šis logo iedzīvosies."

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)