Banner 980x90

Veselības nedēļas noslēgumā Siguldā notiks bezmaksas Salsas nodarbībā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Veselības nedēļas noslēgumā Siguldā notiks  bezmaksas Salsas nodarbībā un krāšņs moderno deju priekšnesums, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Visi interesenti aicināti pievienoties bezmaksas Salsas nodarbībai, kas notiks šo svētdien, 27. septembrī plkst. 12.30 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Puķu ielā 4. Pirms kopīgas dejošanas klātesošie varēs vērot krāšņu priekšnesumu Street dance un Braziļu Zouk dejotāju izpildījumā.

Salsas dejas nodarbība un profesionālo dejotāju priekšnesums ar Coca-Cola atbalstu notiekVeselības nedēļas jeb MOVE Week ietvaros.

Coca-Cola jau vairākus gadus ir Veselības nedēļas galvenais sponsors Latvijā, piedāvājot, tās dalībniekiem dzērienus – sulas un ūdeni. Šogad uzņēmums ar savu priekšnesumu un bezmaksas Salsas nodarbību viesojas četrās aktīvākajās Latvijas pilsētās – Jelgavā, Valmierā, Apē un Siguldā. Coca-Cola atbalstīs sportistus ar dzērieniem arī citās Latvijas pašvaldībās, kuras aktīvi piedalās Veselības nedēļas norisē. 

Veselības nedēļas jeb MOVE Week, kas visā Latvijā un Eiropā notiek no 21. līdz 27.septembrim starptautiskā projekta "NowWeMOVE" ietvaros, galvenais mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk Eiropas iedzīvotāju sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs. Iepriekšējo trīs gadu laikā Veselības nedēļā ir piedalījušies vairāk nekā 1,65 miljons dalībnieku no 1,147 pilsētām trīsdesmit astoņās dažādās valstīs. Savukārt šogad plānotais dalībnieku skaits jau ir pārsniedzis vienu miljonu eiropiešu. 

MOVE week jau ceturto gadu organizē Starptautiskā Sporta un kultūras asociācija (ISCA) sadarbībā ar Eiropas valstu tautas sporta (sports visiem) nacionālajām organizācijām. Latvijā par veselības nedēļas koordinēšanu atbild Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA). Plašāku informāciju par Veselības nedēļas norisi var atrast LTSA mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)