Banner 980x90

Valmieru darba vizītē apmeklē Japānas vēstniece

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 21.oktobrī Valmieru darba vizītē apmeklē Japānas vēstniece Latvijā Mariko Fudži (Mariko Fujii), pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Dienas pirmajā pusē vēstniece viesojās Valmieras pilsētas pašvaldībā. Jau pirms ierašanās Valmieras pilsētas pašvaldībā, vēstniece norādījusi, ka viņu pārsteidz Valmieras labie ekonomiskās situācijas rādītāji, it īpaši zemais bezdarba līmenis, kas 10.oktobrī sastādīja 5,3% no ekonomiski aktīvo iedzīvotāju skaita. Pašvaldībā vēstniece iepazinās ar Valmieras pilsētu un tās attīstības plāniem, demogrāfiskās situācijas rādītājiem, uzzināja par valmieriešu sasniegto izglītībā, sportā, kultūrā un uzņēmējdarbībā, kā arī pārrunāja turpmākās sadarbības iespējas ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Baiku un domes priekšsēdētāja vietnieku Ričardu Gailumu.

Pēc pašvaldības apmeklējuma vēstniece dosies uz vienu no lielākajiem metāla apstrādes uzņēmumiem Baltijas valstīs SIA "VALPRO", lai tiktos ar uzņēmuma valdes priekšsēdētāju Aivaru Flemingu un iepazītos ar ražošanas procesu. Tāpat vēstniece apmeklēs Valmieras Drāmas teātri, kur kopā ar režisoru un scenogrāfu Reini Suhanovu dosies ekskursijā un iepazīs Valmieras teātra mākslas kultūru.

Lai izzinātu Valmieras muzeja kompleksu, kā arī muzeja krājumu un izstāžu organizēšanu, vizītes izskaņā vēstniece dosies uz Valmieras muzeju, kur tiksies ar tā pārstāvjiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)