Banner 980x90

Valmieru apmeklēs aizsardzības ministrijas valsts sekretārs

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv

Piektdien, 12.februārī, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons reģionālajā vizītē apmeklēs Valmieru, Gulbeni, Jaungulbeni un Alūksni, lai tiktos ar vienību komandieriem, karavīriem un zemessargiem un pārrunātu aizsardzības jomas aktualitātes

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja AM Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente Daina Ozoliņa, valsts sekretārs apmeklēs Zemessardzes 22.kājnieku bataljonu Valmierā, 31.Aizsardzības pret masveida iznīcināšanas ieročiem bataljonu Alūksnē un 25.kājnieku bataljonu Gulbenē.

Tāpat J.Garisons apmeklēs arī Nacionālo bruņoto spēku Kājnieku skolu un infrastruktūras objektus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)