Banner 980x90

Valmieras vecpilsētā durvis vērs astoņi Ziemassvētku namiņi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 17.decembrī, plkst.10.00 Valmieras vecpilsētā durvis vērs astoņi Ziemassvētku namiņi, kuros mazi un lieli valmierieši un pilsētas viesi varēs satikt Ziemassvētku vecīti, piedalīties dažādās aktivitātēs un radošās darbnīcās, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

17.decembrī no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 ikviens aicināts uz Valmieras vecpilsētu - tur Ziemassvētku namiņos bērnus gaidīs Ziemassvētku vecītis, kurš kopā ar saviem palīgiem rūķiem būs sarūpējis dažādas radošas aktivitātes. Ziemassvētku namiņos ikviens varēs nofotografēties īpaši iekārtotā interjerā, liet laimi, izgatavot putnu barotavas, veidot eglītes rotājumus, dekorēt koka ripas un izrotāt piparkūkas. Par klātesošo labsajūtu rūpēsies arī garškopju kustība "Gardu Muti", piedāvājot sasildīties ar īsteni latvisku cidoniju karstdzērienu.

Ziemassvētku namiņi būs atvērti arī no pirmdienas, 19.decembra līdz trešdienai, 21.decembrim no plkst.17.30 līdz plkst.19.30. Šajā laikā varēs satikt Ziemassvētku vecīti, nofotografēties īpaši iekārtotā interjerā, kā arī uzzināt vairāk par Ziemas saulgriežu rituāliem, liet laimi un pie kopīga ugunskura gaidīt budēļus un ķekatas. Klātesošie kopā ar Ziemassvētku vecīti varēs piedalīties rotaļās, dziedāt dziesmas un minēt mīklas.

Radošās aktivitātes Ziemassvētku namiņos organizē Valmieras Kultūras centrs un Valmieras muzejs. Pasākumu atbalsta un saldumus dāvina veikals "Austris".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)