Banner 980x90

Valmieras pilsētas svētku makšķerēšanas sacensībās uzvar Laila Stanka

Sestdien, 8.augustā, Valmierā, Dzirnavu ezeriņā, norisinājās Valmieras pilsētas svētku makšķerēšanas sacensības tautas klasē. Sacensībās uzvarēja Laila Stanka, viņas loma kopējais svars: 1552g.

Kā pilsētas informāciajs portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Tarbuna, savukārt 2.vietā ar 1172g smagu lomu - Nauris Slokenbergs, bet 3.vietā – Ģirts Grunte (530g). Atbilstoši sacensību nolikumam, tika apbalvots arī makšķernieks, kurš noķēris lielāko zivi – speciālbalvu par lielāko zivi (144g plaudis) saņēma Laila Stanka. Pirmo trīs vietu ieguvēji individuālajā vērtējumā tika apbalvoti ar diplomiem un Valmieras pilsētas svētku atbalstītāju – SIA "Liepkalni" un makšķerēšanas piederumu veikala "Burinieks" sarūpētām balvām.

Sacensībās kopumā piedalījās 13 dalībnieki.

Valmiera24.lv jau vēstīja, ka sacensībās varēja piedalīties abu dzimumu pārstāvji, kas vecāki par 16 gadiem. Sacensības makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri norisinājās pēc tautas klases noteikumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)