Banner 980x90

Valmieras pašvaldība par 40 000 eiro izstrādās informācijas tehnoloģiju platformu iedzīvotāju iesaistei

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Valmieras pašvaldība par 40 800 eiro ir pasūtījusi tehnoloģiju platformas izstrādi, lai veicinātu informācijas un pakalpojumu pieejamību pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Valmieras pilsētas pašvaldības izsludinātajā iepirkuma konkursā uzvarēja SIA "Latvijas Mobilais Telefons", piedāvājot līgumcenu 40 800 eiro.

Jau sākts darbs pie sistēmas izveides un pašlaik notiek piemērotākā risinājuma meklēšana. Sistēma būs interesanta Valmieras pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, veicinot informācijas pieejamību par dažādām norisēm un pakalpojumiem un atvieglojot saziņu ar pašvaldību, piemēram, iedzīvotājiem ziņojot par kādu problēmu.

Saskaņā ar iepirkuma nosacījumiem, sistēmas risinājuma izveidi plānots veikt nākamā gada laikā.

SIA "Latvijas Mobilais Telefons" dibināts 1992.gadā un tā pamatkapitāls ir 817 000 eiro. SIA "Latvijas Mobilais Telefons" apgrozījums pērn bija 151 347 143 eiro, bet peļņa - 17 201 444 eiro, liecina portāla "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)