Banner 980x90

Valmieras maratons svinēs desmit gadu jubileju

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Svētdien, 18.septembrī Valmierā notiks "Valmieras maratons", kas šogad svin savu 10 gadu jubileju kopš tā atjaunošanas 2007.gadā. Tas reizē ir arī "BigBank" Skrien Latvija seriāla 6.posms, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Dalībnieki startēs 42 km, 21 km, 12.6 km distancēs un 7.5 km nūjošanas distancēs. Pašiem mazākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties arī bērnu skrējienā.

Tāpat kā pērn starta un finiša vieta atradīsies pilsētas centrā pie Valmieras Kultūras centra. Plkst.9.00 startēs maratonisti un pusmaratonisti. Plkst.13.30 tiks dots starts tautas klasēm un nūjotājiem. Savukārt no plkst.15.00 gaidāmi bērnu skrējieni atbilstoši vecumu grupām.

"Valmieras maratons" kā "BigBank" Skrien Latvija 6.posms cer sapulcināt vairāk nekā 4000 dalībnieku, lai Valmieras posms būtu skaitliski lielākais posms populārākajā Latvijas skriešanas seriālā. Savu dalību reģistrējušas pat vairākas Valmieras sadraudzības pilsētas – Giterlso, Halle u.c.

Lai sagatavotos jubilejas "Valmieras maratonam", katru trešdienu plkst.19.00 Jāņa Daliņa stadionā notiek bezmaksas skriešanas un nūjošanas treniņi Jolantas Dukures un Santas Krasovskas vadībā. Informācija par treniņiem, zvanot pa tālr. 29878192 (Jolanta).

Pietiekšanās un plašāka informācija "www.valmieras-maratons.lv". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)