Banner 980x90

Valmieras Mākslas dienas noslēgs modes pasākums – "Vidzeme Fashion show"

Foto: Zīmola “Black Pit” publicitātes foto
Foto: Zīmola “Black Pit” publicitātes foto
Sestdien, 23.aprīlī, plkst.19.00 Valmierā, Abula ielā 1, jau sesto gadu notiks Vidzemē lielākais modes pasākums – "Vidzeme Fashion show", kas šogad atdzims jaunā veidolā, sevī ietverot organizatoru nezūdošo azartu un oriģinalitāti, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Organizatori ir pārliecināti, ka avangardiskā un urbānā vide šovam sniegs vēl nebijušas izjūtas un radošos risinājumus. Pasākums norisinās "Valmieras Mākslas dienu 2016" ietvaros.

"Vidzeme Fashion" ir viens no lielākajiem modes pasākumiem ārpus Rīgas, kas vienuviet pulcē ap 500 skatītāju, prezentējot Latvijas modes jaunumus un aktuālās sezonas kolekcijas. Nosvinot pasākuma piecu gadu jubileju, organizatoriem radās jauns mērķis – jaunas un netradicionālas telpas atrašana, kas nojauktu ierastā pasākuma formāta robežas un sagādātu pavisam citas emocijas. Tieši tādēļ šogad, pateicoties uzņēmumam PLASTIK, pasākums notiks jauniesauktajā Modes angārā, kas atrodās Abula ielā 1. Tā ir vecā smago mašīnu autodarbnīca, kas tiks speciāli aprīkota, sildīta un iekārtota Vidzeme Fashionvajadzībām.

Šogad pasākumā būs skatāmas gan kapsulkolekcijas, gan jau Riga Fashion week un Latvijas modes nedēļā sevi pierādījušās kolekcijas. Priecājamies, ka starp dalībniekiem ir jaunie dizaineri, kuri savas kolekcijas piesaka starptautiskajā jauno dizaineru konkursā "Habitus Baltija". Īpašu uzmanību veltām jaunajai paaudzei – bērnu zīmoliem, jo to popularitāte Latvijā aug un aizvien vairāk jauno vecāku izvēlēs bērnus ģērbt Latvijas zīmolu radītajos apģērbos.

Šogad pasākumā jaunākās kolekcijas demonstrēs zīmols HEBE un "Leny Tomy Factory". Savas pirmās lielās kolekcijas prezetnēs zīmols Agate Rubene, Laima Ūdre un Black Pit – šie zīmoli ir Latvijas modes pasaules jaunatklājumi. Savukārt pasākuma kvalitāti cels Latvijas modes elites pārstāvji – Indra Salcēviča, Arvils Linde, Artis Štamgūts, "Wild Spirit" un mūsu pašu valmierietes Inga Berga-Bīriņa un Agnese Eiduka. Pasākumu bagātinās muzikālā apvienība "Bandmaster", Einārs Latiševs un deju grupa "Justify". 

"Vidzeme Fashion" ir projekts, kas veido platformu sadarbībai starp valmieriešiem, nozares profesionāļiem, baudītājiem un radītājiem, sajūtām un darbu. Šī platforma kalpo kā izaugsmes iespēja, dzīves skola un sapnis rokas stiepiena attālumā. Ar katru gadu šovs iegūst arvien lielāku atpazīstamību, novērtējumu un kvalitātes zīmi.

Pasākums tapis, pateicoties stabilai sadarbībai ar Valmieras pilsētas pašvaldību, firmu STORENT, salonu "Frizē Frizū", restorānu "Parks", interjera salonu "Dizaina centrs", mākslas "Galeriju Laipa", "Valmiermuižas alus" darītavu, reklāmdrukas firmu "Suvenīru darbnīca", autosalonu "ŠKODA", "Fotolukss", pārtikas veikalu "Austris", kancelejas preču veikalu "Vidzemes papīrs", kafejnīcu "Abrakadabra", apavu veikalu "NS King", Valmieras Kultūras centru, Vidzemes televīziju, Radio TEV, Apakšveļas ražotāju LAUMA, Modeļu aģentūru VACATIO, solāriju studiju "Blue Box", apdrošināšanas brokeriem "iizi", "80ART", "FOBO", "BRUNI Atelier", saloniem "Dīva" un "TRIO", kokmateriālu ražotāju BYKO-LAT un celtniecības firmu PLASTIK.

Biļetes iegādājamas "www.bilesuparadize.lv" un "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)