Banner 980x90

Valmieras kultūras kartei pievienojas jauns sadarbības partneris – grāmatnīca "Globuss"

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Lai veicinātu kultūras pasākumu apmeklētību un akcentētu Valmieru kā pilsētu ar daudzveidīgu un kvalitatīvu kultūras piedāvājumu, Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Valmieras pilsētas un tuvākās apkārtnes kultūras iestādēm 2012.gadā izveidoja unikālu kultūras produktu "Valmieras kultūras karte".

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecibu vadītāja Līga Tarbuna, šogad decembrī Valmieras kultūras kartei pievienojies jauns sadarbības partneris – grāmatnīca "Globuss" (Fabrikas iela 2, Valmiera), piedāvājot 12% atlaidi no pirkuma summas. Atlaide ir spēkā jebkurā grāmatnīcā "Globuss" visā Latvijā. 

Kultūras kartes īpašnieku priekšrocība ir iespēja iegādāties biļetes izdevīgāk, kā arī apmeklēt īpašos pasākumus – tikšanās ar radošām personībām, ekskursijas pa kultūras iestādēm u.c. Līdz šim izsniegtas vairāk nekā 630 Valmieras kultūras kartes.

Jau ziņots, ka, lai saņemtu Valmieras kultūras karti, neierobežotā laika periodā jāapmeklē sarīkojumi (vai jāveic pirkums) piecās no desmit kultūras iestādēm. Iegādājoties biļeti uz pasākumu, jālūdz kasierim uzspiest zīmodziņu Valmieras kultūras kartes brošūrā, īpaši šim mērķim paredzētā vietā. Kad aizpildītas vismaz piecas no desmit zīmogiem paredzētajām vietām, Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas iela 10) var apmainīt zīmogu kartiņu pret personalizētu Valmieras kultūras karti. 

Plašāka informācija par Valmieras kultūras karti šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)