Banner 980x90

Valmieras Kultūras centra rudens koncertsezonu atklās akustisko ģitāru trio "AG 3'o"

Valmiera, 20.marts, LETA. 21.septembrī plkst.19 Valmieras Kultūras centra rudens koncertsezonu atklās akustisko ģitāristu trio "AG 3'o" koncerts, kura programmā apvienojušies Latvijā pazīstamākie un izcilākie ģitāristi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš, aģentūru LETA informēja Valmieras Kultūras centra pārstāve Līga Tarbuna.

Akustisko ģitāru trio "AG 3'o" programmā ģitāristu trio atskaņo pasaulē populāru autoru, kā arī pašu kompozīcijas mūziķu aranžējumos. Koncertā Valmieras Kultūras centrā izskanēs flamenko stila skaņdarbi, mūzika Latīņamerikas ritmos un džeza manierē, kā arī ģitāristu radītas kompozīcijas. Lai arī "AG 3’o" dalībnieki katrs individuāli ir pieprasīti studiju un koncertu mākslinieki un regulāri piedalās un muzicē daudzos klausītājiem zināmos muzikālos projektos, trio radis unikālu iespēju apvienoties kopējā muzicēšanas priekā sev un klausītājiem.

Iedvesmojoties no pasaules slaveno ģitāras virtuozu Al Di Meola, Džona Maklohlina un Pako de Lusija, 2011.gadā mūziķi izveidoja apvienību - akustisko ģitāru trio, ar mērķi tā gada vasarā piedalīties Siguldas džeza festivālā.

Ieejas maksa ir 7 līdz 15 eiro. Ar Valmieras Kultūras karti 15% atlaide no biļetes cenas. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs vai elektroniski "www.bilesuparadize.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)