Banner 980x90

Valmieras bibliotēkā atzīmē "Valmieras puiku dienu"

Dāvis Strazds/ valmiera24.lv
Dāvis Strazds/ valmiera24.lv
Trešdien, 7.decembrī Valmieras integrētā bibliotēka atzīmē "Valmieras puiku dienu" par godu raktniekam, grāmatas "Valmieras puikas" autoram Pāvilam rozītim, kuram 1.decembrī apritēja 127.jubileja, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja "Valmieras puiku" pasākumā.

Bibliotēkā notika pilsētas skolu 9.klašu puišu tikšanās un prezentācijas "Mēs - Valmieras puikas ... esam, darām, domājam, lepojamies ...". Tikšanās laikā 9.klašu skolēni no Valmieras 5.vidusskolas un Valmieras Viestura vidusskolas (VVV) prezentēja savu "Valmieras puiku" stāstus. Skolēni no VVV prezentēja savu aizraušanos ar orientēšanās sportu, bet 5.vidusskolas skolēni ar video prezentāciju atspoguļoja savas skolas talantīgākos puišus, kas nodarbojas ar sportu, amatmācību vai vienkārši izceļas ar labām sekmēm un rezultātiem dažādu priekšmetu olimpiādēs. 

Pasākumā ar vēsturisko stāstu par Valmieras puiku takām Valmierā piedalījās Ingrida Zīriņa no Valmieras muzeja, Ivo Lakučs stāstīja par drosmīgo puišu sportu BMX Valmierā un pasaulē, savukārt Vidzemes Augstskolas pasniedzējs un Valmieras pašvaldības deputāts Andris Klepers piedalījās ar runu "Jaunam būt...".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)