Banner 980x90

Valmieras 5.vidusskolā notiks jauniešu koru koncerts

Foto: Edgars Vaivads
Foto: Edgars Vaivads

Sestdien, 13.februārī, plkst.17.00 Valmieras 5. vidusskolā skanēs jauniešu koru koncerts, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Tarbuna.

Koncertā piedalīsies jauniešu koris "Savējie" no Tukuma (mākslinieciskā vadītāja Rasma Valdmane), Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris "Skan" (mākslinieciskā vadītāja Irēna Zelča, diriģente Liene Zvirbule) un Valmieras 5. vidusskolas jauktais koris "Putni" (mākslinieciskā vadītāja Liene Zvirbule).

Irēna Zelča pastāstīja, ka ideja par jauniešu koru koncertu radusies pirms vairākiem gadiem, kad "Skan" uzstājies kopā ar jauniešu kori "Savējie". Zīmīgi, ka iecere īstenota "Skan" jubilejas gadā (šī gada 2.aprīlī kolektīvs ar koncertu Valmieras Kultūras centrā atzīmēs savu 15. radošās darbības jubileju).

"Jauniešu koru koncertā 13.februārī klātesošie varēs dzirdēt raibu un interesantu programmu: skanēs gan latviešu, gan ārzemju komponistu darbi, būs arī vairākas dziesmas no gaidāmā jubilejas koncerta, kā arī, protams, Valentīndienas priekšvakarā izpildīsim romantiskas dziesmas par mīlestību," pastāstīja Irēna Zelča.

Uz koncertu aicināts ikviens interesents, ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)