Banner 980x90

Valmierā viesojās Latvijas Lauksaimniecības universitātes studenti

Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība
Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība

Otrdien, 1.decembrī, mācību ekskursijas ietvaros Valmieru apciemoja Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes bakalaura studiju programmu "Organizāciju un sabiedrības pārvaldes socioloģija" un "Iestāžu un uzņēmumu ārējie sakari" otrā līdz ceturtā kursa studenti.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Zālīte, ekskursijas pirmajā daļā studenti devās uz Valmieras SOS bērnu ciematu, lai iepazītos ar tā darbību un uzdotu interesējošos jautājumus. Pēc Valmieras SOS bērnu ciemata apmeklējuma, studentus Valmieras pilsētas pašvaldībā uzņēma Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks un Sociālo lietu pārvaldes Ģimenes atbalsta nodaļas vadītāja Kaija Muceniece.

Tikšanās laikā J.Baiks studentiem izklāstīja informāciju par līdz šim pilsētā realizētajiem projektiem, piesaistot un apgūstot Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļus un uzlabojot pilsētas infrastruktūru. Tāpat tika pārrunāti jautājumi par izglītību, sportu, kultūru, tūrismu, starptautisko sadarbību, uzņēmējdarbību un pilsētas attīstību kopumā, jo vairums studentu Valmierā viesojās pirmo reizi. Savukārt K.Muceniece studentus iepazīstināja ar atbalsta nodaļas pienākumiem, mērķi un nodaļas speciālistu ikdienu, kā arī atbildēja uz jautājumiem par nodaļas sadarbību ar NVO un Valmieras bērnu SOS ciematu.

Mācību ekskursija notika studiju kursu "Ģimenes socioloģija", "Socioloģija":  un "Pašvaldību organizācija" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)