Banner 980x90

Valmierā notiks Latvijas Leļļu teātra izrāde "Kur ņemt vienu apkampienu?"

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv

Otrdien, 22.martā, plkst.11.00 Valmieras Kultūras centrā notiks Latvijas Leļļu teātra izrāde "Kur ņemt vienu apkampienu?", pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Izrādē stāstīts par Duglasu - mazu lācīti ar plašu, mīlošu sirdi, kurš grib kādam dāvāt savu mīlestību. Jaukā pavasara rītā viņš pamostas un saprot, ka viņam ir nepieciešams apkampiens. Kur ņemt vienu apkampienu? To īsto apkampienu... jo, meklējot vienu apkampienu, var gadīties bīstamais, nedraudzīgais, neīstais apkampiens. No tā gan derētu izvairīties. Nevar taču apkampt visu, kas pagadās. Bet kā atrast to īsto? Šo jautājumu skatītāji varēs noskaidrot, apmeklējot izrādi "Kur ņemt vienu apkampienu?".

Izrādes režisore: Laila Kirmuška. Lomās: Santa Didžus, Arnita Jaunzeme, Pēteris Galviņš. Izrādes ilgums: 1 stunda 10 minūtes. Izrāde piemērota pirmsskolas vecuma un sākumskolas vecuma bērniem.

Izrāde tapusi pēc grāmatas "Hugless Douglas Finds a Hug" motīviem, ko sarakstījis un ilustrējis Deivids Mellings (David Melling). 2013.gadā "Bērnu un jauniešu žūrija" angļu rakstnieka un ilustratora Deivida Mellinga stāstiņam "Kur ņemt vienu apkampienu?" piešķīra populārākās bērnu grāmatas titulu vecuma grupā no 5 līdz 9 gadiem.

Ieejas maksa: 5 eiro,-. Pirmsskolas vecuma bērnu un skolēnu grupām, kā arī Valmieras kultūras kartes īpašniekiem: EUR 4,-. Biļetes var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē. Grupām lūgums pieteikt biļetes iepriekš, zvanot uz kultūras centra kasi pa tālruni 64207207. Pedagogiem, kuri pavada audzēkņu grupu, ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)