Banner 980x90

Valmierā atklās bronzā atlietu Māra Štromberga BMX velosipēdu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 2.jūlijā, plkst.12.00 pie Vidzemes Olimpiskā centra (Rīgas ielā 91, Valmierā) tiks atklāts valmierieša, Olimpisko spēļu uzvarētāja Māra Štromberga bronzā atliets velosipēds kā apliecinājums tam, ka Valmiera ir vieta, kur attīstījies Latvijas BMX sporta veids.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmiera spilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa, vides objekta atklāšanā klātesošos uzrunās Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis un Latvijas Riteņbraukšanas federācijas viceprezidents Edgars Dupats.

Ceļa vārdus Valmieras BMX sportistu startam Riodeženeiro olimpiādē teiks Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. Savukārt gandarījumu un prieku par BMX sporta veidā gūtajiem sasniegumiem paudīs Māra Štromberga treneris, Eiropas un pasaules vicečempions BMX sportā Ivo Lakučs, kā arī Māris Štrombergs.

Vides objekta svinīgo atklāšanas pasākumu aicināts apmeklēt ikviens interesents.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)