Banner 980x90

Teātra mīļi Valmierā tiekas Pētera Lūča atmiņu pēcpusdienā

Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv
Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv

Piektdien, 4.decembrī, Valmieras Drāmas teātrī notika atmiņu pēcpusdiena režisora Pētera Lūča izrāžu skatītājiem. 

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja pasākumā, atmiņu pēcpusdiena rīkota pēc režisores Elīnas Cērpas iniciatīvas, kura iecerējusi veidot izrādi par Lūča gaitām - "Bērni iet" - tā tiks veltīts Lūča 110.gadadienai. 

Cērpe atmiņu pēcpusdienā uzklausīja skatītāju, laikabiedru, teātra mākslas cienītāju atmiņas, norādot - sniegtā informācija ir nepieciešama ieceres īstenošanai. 

"Vēlamies uzzināt par Pētera Lūča gaitām, jo 2017.gadā būs viņam 110 gadu jubileja, tādēļ esam iecerējuši veidot izrādi. Lai veidotu izrādi, ir nepieciešams uzzināt informāciju no personīgiem arhīviem, ne tik daudz no publiski pieejamās informācijas," Norāda Cērpe.

 Valmieras teātris atmiņu pēcpusdienas dalībniekiem pēc tikšanās piedāvās noskatīties režisores Ineses Mičules izrādi "Eņģeļa kreisais spārns" par īpašu cenu - 5 eiro. Vietu skaits ir ierobežots.

Projektu īsteno skatuves mākslas producentu kompānija "Pigeon-Bridge" un Valmieras Drāmas teātris, atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)