Banner 980x90

Tautas Harmonijas Centrā notiks studentu festivāls "Impulss"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
No pirmdienas, 24.oktobra līdz ceturtdienai, 27.oktobrim Valmierā, "Tautas Harmonijas Centrā" notiks Latvijas Kristīgās studentu brālības organizētais studentu festivāls "Impulss". 

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja sociālajā vietnē "Facebook", festivāls sastāvēs no mūzikas, drāmas, uzrunām, diskusijām un izaicinājumiem.  

Festivālā būs iespēja dzidēt grupas "MyRadiantU, "Divas takas", kā arī dziedātājus Aneti Kozlovsku un Lauri Valteru.

Uzrunas sniegs Kristaps Āboltiņš, Dāvids Gleške un Ulvis Kravalis, savukārt ar drāmas priekšnesumiem palīdzēs Vidzemes Augstskolas improvizācijas teātris "ViaGars".

Festivāla mērķis ir radīt pozitīvu vidi, kurā jaunieši var baudīt mūziku un citus priekšnesumus, kā arī domāt un diskutēt par jauniešiem nozīmīgām tēmām - mērķiem, identitāti, attiecībām un nākotni.

Festivāla sākums katrā dienā būs plkst.18.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)