Banner 980x90

"Kilograms kultūras" uzvarētājs kategorijā "Pārsteigums" - Valmieras Vasaras teātra festivāls

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio gada balvas "Kilograms kultūras" rudens balsojuma uzvarētājs kategorijā "Pārsteigums" ir Valmieras Vasaras teātra festivāls, kas, pateicoties rezultātiem, pretendēs uz balvu gada kopējā balsojumā "Kilograms kultūras 2016", pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Pirmo Valmieras vasaras teātra festivālu organizēja Valmieras Drāmas teātris sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

Rudens balsojuma rezultāti skatāmi šeit. Jāpiemin, ka kategorijā "Teātris" bija izvirzīta arī Valmieras Drāmas teātra izrāde "Muižā kaņepēs", režisore Indra Roga.

Valmieras Vasaras teātra festivāls norisinājās no 5.līdz 7.augustam, piedāvājot spilgtas Rūdolfa Blaumaņa un viņa laikabiedru darbu skatuves versijas, kas tapa īpaši festivālam. To papildināja īpaša programma bērniem un jauniešiem. Tāpat arī festivāla laikā notika brīvdabas kino vakari. Teātra izrāžu un kino piedāvājumu ik dienu noslēdza mūzikas vakari Valmiermuižas Alus dārzā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)