Banner 980x90

"Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls Vadātājs" nedēļas nogalē pieskandinās Valmiermuižas klēts pagalmu

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
 Piektdien, 15.jūlijā, plkst.19.00 Valmiermuižas klēts pagalmu pieskandinās "Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls Vadātājs" – dažādu žanru mākslinieki, kas ceļo pa Latviju un priecē ar kvalitatīvu un krāšņu kultūras programmu.

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā, šajā vakarā mākslinieku trupa radīs festivāla sajūtu visiem sanākušajiem.

Koncertā varēs noklausīties vairākus muzikālos sniegumus – Sniedzi Prauliņu ar grupu, Ansambli "Manta" un dziesminieku Miku Frišfeldu. Tāpat arī sirsnīgi izsmieties komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrādē "Fiasko" un noskatīties Latvijas jauno režisoru īsfilmu programmu. Vakaru noslēgs mākslinieki Kristaps Krolls un Gunta Tomsone ar pavisam maģisku uguns šovu.

Ansambļa "Manta" līderis un festivāla idejas autors Edgars Šubrovskis stāsta: "Vasaras vakari ir laiks, kad laicīgi doties gulēt, tātad pie gaismas, un tas ir diezgan neiespējami, tādēļ vasaras vakari drīzāk asociējas ar vēliem rītiem." Festivāla mākslinieki ar savu pilnīgo programmu radoši piepildīs vismaz dažas no vakara stundām.

Lietus gadījumā koncerts notiks Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai.

Nākamie koncertvakari:

Piektdien, 22.jūlijā – dziesminieks Kārlis Kazāks ar grupu;
Piektdien, 29.jūlijā – dziesmas un dzejas no Jaunā Rīgas teātra izrādes "Latviešu mīlestība".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)