Banner 980x90

Plāno atjaunot gājēju tiltu pie Valterkalniņa

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Līdz otrdienai, 16.februārim pretendenti ir aicināti iesniegt piedāvājumus Lucas ielas gājēju tiltiņa pār Rātes upīti pie Valterkalniņa atjaunošanai, kam šovasar plānots dzelzsbetona nesošo konstrukciju remonts, hidroizolācijas atjaunošana, tilta klāja atjaunošana ar jaunu asfalta segumu, kā arī jaunu margu uzstādīšana.

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā, pēc tilta tehniskās apsekošanas tika pieņemts lēmums par tilta atjaunošanu, kas būs nākamais solis pilsētas gājēju infrastruktūras sakārtošanā. 2015.gadā jau veikta gājēju tilta Bruņinieku ielā 1 atjaunošana, kā arī atjaunotas kāpnes no Gaujas tilta uz Krišjāņa Valdemāra ielu un kāpnes uz Valterkalniņu.

Ar iepirkuma noteikumiem pretendenti var iepazīties Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapā www.valmiera.lv, sadaļā "Pašvaldība" – "Publiskie iepirkumi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)