Banner 980x90

Piecas lieliskas dāvanu idejas vīrietim

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ir dienas, kad dāvanu meklēšana iet kā no rokas, bet dažkārt tā šķiet neiespējamā misija, īpaši, meklējot dāvanu vīrietim. Tādos brīžos labs palīgs būs dāvanu portāli, kuru piedāvājumā jauks pārsteigums atradīsies gan tētim un priekšniekam, gan dāvana vīrietim 40 gados vai jaunietim. Dāvāt aizraujošus piedzīvojumus un patīkamas emocijas palīdzēs Lieliskadavana.lv, apkopojot piecas labākās dāvanu idejas vīrietim! Lasiet un iedvesmojieties!

1. Adrenalīns un aktīvās atpūtas piedzīvojumi 
Oriģināla dāvana vīrietim dzimšanas dienā un citos svētkos ir veselīga adrenalīna deva. Aktīvās atpūtas lauciņā ik dienas parādās vēl nebijuši piedāvājumi un aizraujoši piedzīvojumi, piemēroti gan īpaši azartiskajiem vīriešiem, gan mierīgāku aktivitāšu cienītājiem.

Daži no populārākajiem dāvanu variantiem adrenalīna gūšanai un asām izjūtām:
- lidojums ar katapultu, deltaplānu, izpletni;
- peintbola spēle;
- lidojums ar turbīndēli virs ūdens virsmas;
- brauciens ar kartingu, kvadraciklu, krosa motociklu;
- aizraujošs lidojums Boeing 737 aviosimulatorā;
- piedzīvojumi šķēršļu un izklaides parkos;
- Room escape jeb izbēgšanas spēle, šausmu trase pieaugušajiem.

Piemērotāka dāvana vīrietim 50 gados vai cita veida atpūtas piekritējiem būs:
- atpūta brīvdienu mājā ar makšķerēšanas piedzīvojumiem;
- lidojums ar gaisa balonu, lidmašīnu;
- šaušana (šautuvē vai pa māla šķīvjiem);
- izbrauciens ar "Segway";
- privātais treniņš un uztura speciālista konsultācija;
- ūdens izklaides – izbrauciens ar ūdens motociklu, ūdens kartingu, jahtu vai kuģīti;  
- golfa spēle u.c.

Uzdāviniet azartu, adrenalīnu un kopā būšanas sajūtu!

2. Relaksācija un organisma atjaunošanās pirts rituālos un masāžās 
Vērtīga dāvana vīrietim 40 gadu jubilejā būs veselības un labsajūtas uzlabošana.
Aromātiska pirts procedūra vai relaksācija SPA centrā ar ārstniecisko ķermeņa masāžu pienācīgi palutinās dāvanas saņēmēju, noņems ikdienas stresu un nomierinās nervu sistēmu. 

Stiprā dzimuma pārstāvjiem piemērotas procedūras būs:
- enerģētiskais pirts rituāls;
- ugunīgais SPA rituāls;
- krioprocedūra;
- relaksācija alus vannā;
- relaksējošais rituāls vīriešiem.

Krioprocedūra vīriešiem ir aukstā tipa ķermeņa procedūra, un tā ir pēdējā laikā lielu popularitāti iemantojis jaunums. Procedūras laikā tiek veikta arī skābekļa terapija, un  tā īpaši ieteicama vīriešiem ar pastiprinātu fizisko un emocionālo slodzi, sporta medicīnā to izmanto pat olimpiskie čempioni.

Ārstnieciskā masāža – patīkama un lietderīga dāvana vīrietim 40 gados
Muguras problēmas un sāpes pēc noteikta vecuma sasniegšanas aizvien vairāk ietekmē ikvienu organismu, tādēļ, piemēram, īpaši vērtīga dāvana vīrietim 40 gados būs ārstnieciskā muguras vai visa ķermeņa masāža. Masāža ne tikai mazina muskuļu sāpes, uzlabojot muskuļu šķiedru elastību un darbspēju, bet arī labvēlīgi iedarbojas uz nervu sistēmu, imūnsistēmu, tauku un sviedru dziedzeru darbību.

Veselību un pašsajūtu uzlabojoša masāža būs pārdomāta dāvana mīļotajam vīrietim!

3. Aizraujoša pieredze un vērtīgas zināšanas apmācību kursos
Ja dāvanas saņēmējam patīk gūt jaunus iespaidus un prasmes, lieliskas idejas dāvanām radīsies, ieskatoties plašajā kursu un apmācību piedāvājumā. 

Lieliskadāvana.lv pieejami šādi kursi:
- kaitsērfinga apmācības; 
- niršanas pamatkursi;
- paukošanās apmācības;
- mountainborda apmācības;
- foto kursi;
- svešvalodu kursi;
- kērlinga apmācības.

Noderīga dāvana jaunietim, kas vēl nav šoferis, būs B kategorijas autovadītāja teorijas kurss, bet kāršu spēļu cienītāji novērtēs pokera spēles apmācību. Plašajā kursu piedāvājumā atradīsies piemērota dāvana vīrietim dzimšanas dienā vai citos svētkos, neatkarīgi no viņa interesēm un nodarbošanās. Uzdāviniet jaunus iespaidus un aizraušanos!

4. Dāvājiet ceļojumu garšu un smaržu pasaulē!
Ar degustāciju, omulīga krodziņa vai smalka restorāna apmeklējumu varat uzdāvināt savam mīļotajam vīrietim aizraujošu gastronomisko piedzīvojumu, ko viņš neaizmirsīs vēl ilgi, jo paruna vēsta, ka "ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu".

Lieliskadavana.lv piedāvājumā atradīsiet
- latviešu alus un uzkodu degustāciju;
- dažādu restorānu apmeklējumus;
- vakariņas tumsā.

Degustācija ar latviešu alu un uzkodām ir kā ceļojums cauri Latvijas četriem vēsturiskajiem novadiem, kas ļaus ne tikai nogaršot latviešu alu un tradicionālos ēdienus, bet arī uzzināt un iemācīties daudz jauna.
Ieprieciniet vīrieti un viņa garšas kārpiņas ar ko jaunu un vēl nenobaudītu!

5. Dāvanā pasniedziet regulārus jaunumus un izklaidi pastkastītē!
Iemīļotais žurnāls pastkastītē, ko nesteidzīgi pāršķirstīt pie rīta kafijas vai vakarā pirms gulētiešanas, būs īpaši pārdomāta un vērtīga dāvana, ko dāvanas saņēmējs pratīs novērtēt. 

Piemērota dāvana vīrietim 50 gados, makšķerēšanas entuziastam, būs populārais izdevums "Copes Lietas", praktisko darbu meistari priecāsies par "Dari Pats" abonementu, bet "Ilustrēta Zinātne", "Ilustrētā Vēsture" un "GEO" būs tieši laikā erudītiem lasītājiem, kurus aizrauj vēsturisko sakritību un personību pētīšana, jaunākie zinātnes sasniegumi un visplašākais tēmu loks. Ieprieciniet otru cilvēku ar iemīļotāko preses izdevumu pastkastītē!
 
Uzdāviniet izvēles brīvību ar dāvanu komplektu!
Ja vēl šaubāties par savu izvēli, domājot, kuru no dāvanu veidiem izvēlēties, Lieliskadavana.lv ir risinājums – dāvanu komplekti. Visi labākie piedāvājumi ir apkopoti tematiskajos dāvanu komplektos, no kuriem saņēmējs pats var izvēlēties kāroto starp 20 līdz pat 60 dažādiem variantiem.

Ja dāvanas meklēšanas vai iegādes laikā sastopaties ar kādām grūtībām vai neskaidrībām, droši sazinieties ar Lieliskadavana.lv atsaucīgajiem speciālistiem, kas priecāsies Jums palīdzēt! Sagādājiet tuviniekiem oriģinālas dāvanas un patiesu prieku – ienāciet www.lieliskadavana.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)