Banner 980x90

Mehānisku bojājumu dēļ uz laiku demontēts Māra Štromberga BMX bronzas velosipēds

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mehānisku bojājumu dēļ uz laiku demontēts šī gada jūlijā pie Vidzemes Olimpiskā centra uzstādītais bronzā atlietais Māra Štromberga BMX velosipēds, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Kopš uzstādīšanas velosipēdam novērsti vairāki bojājumi, kas radušies slodzes rezultātā, imitējot braukšanu ar BMX. Lai novērstu turpmākus vides objekta bojājumus, šobrīd tiek meklēti risinājumi veiksmīgākai tā eksponēšanai. 

Bronzā atlietais velosipēds, ar ko divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs 2012.gadā Londonā XXX Vasaras olimpiskajās spēlēs izcīnīja otro olimpisko zelta medaļu, tika atklāts Latvijas IV olimpiādes laikā 2.jūlijā. Vides objekts ataino brīdi, kad velosipēds piezemējas pēc lēciena, tādējādi paužot kustību, spēku un enerģiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)