Banner 980x90

Liepājnieki aicināti pieteikties Darmštates Ziemassvētku tirdziņam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Liepājas sadraudzības pilsēta Darmštate (Vācija) aicina māksliniekus, amatniekus un uzņēmējus piedalīties Ziemassvētku tirdziņā. Šogad tirdziņš norisināsies no 23.novembra līdz 23.decembrim.

Darmštates sadraudzības pilsētām, tostarp Liepājai, tradicionāli atvēlētas sešas tirdzniecības vietas – trīs kioski, katrs no kuriem sadalīts divos nodalījumos. Katra tirdzniecības vieta ir trīs metrus gara un divus metrus plata, tā aprīkota ar pārdošanas leti, kases aparātu, spuldzīšu virtenēm un elektrības pieslēgumu. Tirdzniecības vieta tiek piedāvāta nedēļu ilgai izmantošanai, maksimālais dalībnieku skaits uz vienu stendu – divas personas. Gadījumā ja interesentam būs vēlēšanās stendu izmantot ilgāk, par to jāizdara atzīme pieteikuma anketā.

Maksa par vienas tirdzniecības vietas izmantošanu ir 35 eiro nedēļā. Papildus tam jāsedz arī izdevumi par patērēto elektrību (pēc skaitītāja rādījumiem, kas tiek nolasīti pēdējā tirdzniecības dienā). Jāņem vērā, ka stendi nav apdrošināti pret zādzībām un ielaušanos, tāpēc vēlams noslēgt atbilstošu apdrošināšanu vai vakaros izņemt no stendiem vērtīgos priekšmetus.

Ziemassvētku tirdziņš no pirmdienas līdz ceturtdienai būs atvērts no plkst.10.30 līdz 21.00, piektdienās, sestdienās no plkst.10.30 līdz 22.00, bet svētdienās no plkst.11.30 līdz 21.00. Darmštates sadraudzības pilsētu birojs piedāvā arī savu palīdzību piemērotu naktsmītņu rezervēšanā.

Interesenti aicināti aizpildīt pieteikuma anketu, kas atrodama pašvaldības mājas lapā www.liepaja.lv sadaļā Sabiedrība/Ziemassvētku tirdziņš Darmštatē. Pieteikuma anketas jāaizpilda līdz š.g. 15.oktobrim, tās pieejamas angļu un vācu valodā. Šajās valodās mājas lapā pieejams arī detalizētāks apraksts par tirdziņu. Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvanīt domes ārējo sakaru organizatorei Nataļjai Vecvagarei pa tālruni 63404789, vai rakstīt uz e-pastu international@dome.liepaja.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)