Banner 980x90

Latvijas Valsts prezidentam svinīgi tiek pasniegta iedzīvotāju austā Lielvārdes josta

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 10.maijā, Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa rokās nodota īpaši prezidentam veltītā Lielvārdes josta, kas tapusi, pateicoties vairāk kā 3000 iedzīvotāju laba vēlējumiem vietnē "www.turiesprezident.lv" laikā, kad prezidents slimoja, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja iniciatīvas autori.

Ar katru pievienoto vēlējumu vietnē "turiesprezident.lv" tika nodrošināta viena rindiņa īpaši Valsts prezidentam veltītajā Lielvārdes jostā, kas prezidentam Raimondam Vējonim palīdzēs būt stipram miesā, garā un lēmumos.

Pateicībā par Latvijas tautas vēlējumu-Lielvārdes jostu Valsts prezidents Raimonds Vējonis norādīja, ka augstu vērtē to, ka šajā jostā ir ieausti ne tikai spēcinoši simboli, bet arī laba vēlējumi no tautas. Valsts prezidents ir priecīgs, ka šo Lielvārdes jostas ideju īstenoja jaunieši un parādīja, ka cilvēki ir gatavi iesaistīties labas idejas īstenošanā.

"Liels prieks, ka grūtos brīžos cilvēki spēj radīt tik lielu atbalstu, kā mazi tā lieli, ģimenes, klases un pat latvieši pasaulē. Ar pagodinājumu apkopojām visus vēlējumus un vadījām īpašās jostas aušanas procesu, lai to atbalstītāju vārdā pasniegtu Valsts prezidentam," saka projekta koordinatore Zane Šneidere.

Laikā, kad prezidents rehabilitējās pēc sirds operācijas iedzīvotājiem tika izveidota vienota iespēja vietnē "turiesprezident.lv" paust atbalstu, cieņu un veselības vēlējumus Latvijas Valsts prezidentam Raimondam Vējonim, lai dotu enerģiju turpmākajam darbam. Kopā tika sasniegti 3000 labu domu veltījumi, kas veido rakstu rindiņas trīs metru garumā. Pēc vietnes autoru iniciatīvas vēlējumu pārvēršana austā Lielvārdes jostā tika uzticēta audējai Dagnijai Kupčai.

"Mīļie Latvijas ļaudis! Paldies par jūsu labajām domām un spēcinošajiem vārdiem, kas palīdzēja man ātrāk atgūt veselību un dod spēku turpmākajam darbam. Šodien jūtos patiesi saviļņots, saņemot īstu Lielvārdes jostu, kura tapusi, pateicoties jūsu mīlestībai un rūpēm," sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis, no "Turiesprezident.lv" projekta iniciatoriem saņemot viņam veltīto Lielvārdes jostu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)