Banner 980x90

Latvijas olimpiešu atbalstam Valmierā iedegs pirmo Enerģijas lāpu

Foto no video
Foto no video
Svētdien, 29.maijā, AS "Latvenergo" elektroenerģijas tirdzniecības zīmols "Elektrum" sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) uzsāks unikālu sporta un izklaides pasākumu sēriju "Enerģiju olimpiešiem" ar mērķi aicināt Latvijas iedzīvotājus atbalstīt un uzlādēt uz Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm braucošos pašmāju olimpiešus, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Kā pirmie Enerģijas lāpu kopīgiem spēkiem iedegs valmierieši, savukārt jau nākamajās nedēļas nogalēs izklaides aktivitātes norisināsies arī piecās citās Latvijas pilsētās.

Valmieras pasākuma ietvaros plašajā Dīvaliņa pļavu teritorijā ikvienam apmeklētājam būs iespēja jautri un aktīvi pavadīt svētdienu svaigā gaisā ģimenes un draugu lokā. Lai nodotu savu enerģiju mūsu olimpiešiem, klātesošie varēs piedalīties 10 enerģijas vākšanas disciplīnās, šaujot ar loku, turoties mežonīga buļļa mugurā, griežot ap vidukli riņķi, lecot ar lecamauklu, sitot veseri, demonstrējot skaļāko uzvaras saucienus un veicot citas aizraujošas aktivitātes, kas palīdzēs visiem kopā uzlādēt simbolisko Enerģijas lāpu.

Atraktīvā pasākuma vadītāja lomā iejutīsies vienmēr enerģiskais Armands Simsons, savukārt par uzlādējošu muzikālo noformējumu rūpēsies Normunds Jakušonoks ar pavadošo grupu un DJ Kārlis Blumfelds. Dienas gaitā neizpaliks arī virkne citas aizraujošas aktivitātes - ielu vingrotāju paraugdemonstējumi, fotografēšanās prieki, pēdu tests, energoefektivitātes padomi, kā arī, protams, vienojošais enerģijas žests pasākuma kulminācijā. Papildus tam apmeklētājus aicinās nodot arī īpašus video sveicienus Latvijas olimpiešiem, kas pēcāk tiks izvietoti mājaslapā "www.energijuolimpiesiem.lv".

Pasākuma ievaddaļā ar savu klātbūtni un svinīgo uzrunu valmieriešus pagodinās pasākuma goda viesi – uzņēmuma AS "Latvenergo" valdes priekšsēdētājs Āris Žīgurs, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis, kā arī Valmieras domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. Tāpat dienas gaitā apmeklētājiem būs iespēja satikt arī vietējos sportistus - bobslejistus Oskaru Melbārdi un Oskaru Ķibermani, kā arī bijušo vieglatlēti soļotāju un tagadējo treneri Jolantu Dukuri, kuri ne tikai labprāt aprunāsies ar ikvienu interesentu, bet arī sniegs savus autogrāfus un  vienosies sirsnīgai kopbildei.

Īpaši padomāts ir arī par pasākuma mazākajiem apmeklētājiem, kuri varēs sacensties koka skrejriteņu "Dip Dap" šķēršļu joslā, lēkāt piepūšamajās "Dino Parks" atrakcijās, meklēt piedzīvojumus "Lotes zemē" un "Milzu" pārslu teltī, kā arī spēlēt galda spēles "Riču raču" un Cirks milzu izmēros. Visas piedāvātās izklaides pasākuma apmeklētājiem ir bez maksas un ir daļa no Latvijas gatavošanās procesa 2016. gada Vasaras Olimpiskajām spēlēm.

Kampaņu "Enerģiju olimpiešiem" organizē "Alpha Baltic", uz svētkiem aicina Elektrum sadarbībā ar LOK.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)