Banner 980x90

Kvalitatīvas un modernas tapetes radošiem interjera risinājumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Dzīvokļa vai mājas interjers ir viena no iezīmēm, kas vislabāk raksturo ne tikai cilvēka personību, bet arī gaumi un stila izjūtu. Lai arī kāds būtu mājvietas interjera stils – no klasiskā līdz avangarda stilam –, ir svarīgi izvēlēties gaumīgas interjera lietas, kas vislabāk atspoguļo īpašnieka individualitāti un rada telpā vēlamo noskaņu. Tāds interjera elements kā tapetes spēj radīt dzīvoklim vai mājai pavisam citu atmosfēru – radošāku, dzīvīgāku, mūsdienīgāku. 

Jaunas tapetes – jauni un stilīgi interjera risinājumi
Jauna interjera veidošana vai arī jau esošā interjera atjaunošana ir lieliska iespēja izpausties un izmantot savu fantāziju. Radoša dizaina tapetes palīdzēs Jums piešķirt savai mājvietai mūsdienīgas un jaunas vēsmas, vienlīdz atspoguļojot Jūsu stila izjūtu un prasmes inovatīva interjera veidošanā.

Grafiska dizaina tapetes, ziedu, tropu un dabas motīvi, ekstravaganta dizaina tapetes – iespējas ir neierobežotas. Ar kvalitatīvām un modernām tapetēm Jūs varēsiet īstenot jebkuru ieceri un vēlmi attiecībā uz interjeru.

Spilgts un elegants akcents Jūsu mājās 
Ar radoša dizaina tapetēm Jūs varat pārvērst savas sienas par unikālu mākslas darbu, kas ievērojami atsvaidzinās telpu un uzlabos garastāvokli gan Jums, gan viesiem. Izvēloties kvalitatīvas tapetes ar visdažādākajiem ornamentiem un tekstūrām, ir iespējams izveidot karaliski greznu un kreatīvu interjeru, kas radīs mājīguma sajūtu un būs apbrīna vērts.

Mēbeļu un interjera salonos "RIPO" – aktuālas, modernas un progresīva dizaina tapetes
"RIPO" salonos Jūs atradīsiet kvalitatīvas un radoša dizaina tapetes no inovatīvākajiem Eiropas tapešu ražotājiem, piemēram,
- holandiešu uzņēmuma "Eijffinger" tapešu kolekcijas visām gaumēm un noskaņojumiem;
- Anglijas tapešu ražotājs "Harlequin", kas ir mūsdienu arhitektu un vadošo dizaineru izvēle;
- angļu uzņēmums "GALERIE", kas piedāvā modernās vinila tapetes gaumīga interjera veidošanai.

Pasaules dizaina tendences Jūsu dzīvoklī vai mājā
Interjera un mēbeļu salona "RIPO" dizaineru komanda piedāvās Jums aktuālus un mūsdienīgus interjera risinājumus, kas atbildīs Jūsu individuālajām prasībām uz vēlmēm. "RIPO" salonos Jums ir iespēja izvēlēties zīmolus, kas ir pārstāvēti tādās pasaules pilsētās kā Parīze, Milāna, Tokija, Ņujorka, Sidneja.

"RIPO" būvmateriāli, mēbeles un interjera lietas pēc individuālajiem pasūtījumiem 
Mēbeļu un interjera salonos "RIPO" katra iecere, kas saistīta ar interjera iekārtošanu, kļūs par realitāti. Ja vēlaties izveidot savai mājvietai mūsdienīgu un stilīgu dizainu, sāciet ar "RIPO" tapešu iegādi! Apmeklējiet "RIPO" salonus "Spice Home", 2. stāvā, un Lāčplēša ielā 14, saņemiet konsultācijas un izvēlieties kvalitatīvas tapetes no daudzveidīgajām tapešu kolekcijām! Par individuālajiem pasūtījumiem uzziniet vairāk www.ripo.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)