Banner 980x90

Kriminālprocess par drošības neievērošanu parlamentā, Alūksnē būvēs armijas bruņojuma noliktavu

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Trešdien, 8.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Ierosināts kriminālprocess par drošības prasību neievērošanu parlamentā

Ierosināts kriminālprocess par drošības prasību neievērošanu parlamentā, to šodien Saeimas Nacionālās drošības komisijas (NDK) sēdē deputātiem pavēstījis ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Latvija 11 mēnešos joprojām eksportē un importē mazāk nekā Lietuva un Igaunija

Latvijas eksporta un importa apmērs pērn 11 mēnešos joprojām bija mazāks nekā Lietuvas un Igaunijas, savukārt lielākais ārējās tirdzniecības bilances deficīts starp Baltijas valstīm bija Lietuvā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Krievijas pārstāvis NATO: Nez vai jaunā ASV valdība grozīs plānus par alianses spēku pastiprinājumu Baltijā

Krievijas pastāvīgais pārstāvis NATO Aleksandrs Gruško paziņojis, ka diezin vai ASV jaunā prezidenta Donalda Trampa administrācija grozīs NATO plānus par alianses spēku pastiprinājumu Baltijas valstīs.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Cīrule: VID atbildes nodokļu maksātājiem ir pārāk sarežģītas

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) sniegtās atbildes uz nodokļu maksātāju jautājumiem bieži vien ir pārāk sarežģītas, šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" atzina VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Saistībā ar Vācijas prezidenta vizīti būs aizliegts apstāties vairākās Rīgas centra ielās

Saistībā ar Vācijas prezidenta vizīti 9.februārī tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairākās Rīgas centra ielās, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Riebiņu novada 2017.gada budžetu apstiprina par 6% lielāku nekā pērn

Riebiņu novada dome apstiprinājusi pašvaldības 2017.gada plānoto konsolidēto budžetu ieņēmumos un izdevumos - 5 577 305 eiro, kas ir par 317 266 eiro jeb 6% vairāk nekā pērn.

Foto: LETAFoto: LETA

PVD: Latvijā gājputnu migrācijas periods būs jāpārdzīvo putnu gripas draudu ēnā

Latvijā gājputnu migrācijas periods būs jāpārdzīvo putnu gripas draudu ēnā, šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" norādīja Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) vadītājs Māris Balodis.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Kalniņš: No NBS atvaļinās daudz mazāk nekā rekrutē

No Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem (NBS) atvaļinās daudz mazāk nekā rekrutē, intervijā laikrakstam "Diena" norāda NBS komandieris Leonīds Kalniņš.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Grigules skaidrojuma izplatīšana par balsojumu propagandas apkarošanas jautājumā izmaksās ap 22 000 eiro no EP līdzekļiem

Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Ivetas Grigules (ZZS) skaidrojuma sagatavošana un izplatīšana par balsojumu propagandas apkarošanas jautājumā izmaksās aptuveni 22 000 eiro.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Alūksnē būvēs armijas bruņojuma noliktavu

Alūksnē tiks būvēta Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Kājnieku skolas bruņojuma noliktava, aģentūra LETA noskaidroja Aizsardzības ministrijā. Alūksnē būvēs armijas bruņojuma noliktavu

Foto: LETAFoto: LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)