Banner 980x90

Kredīti internetā – veids, kā ātri saņemt naudu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienu cilvēku dinamiskā ikdiena prasa arī attiecīgu pakalpojumu sniegšanas ātrumu un kvalitāti, jo neviens vairs negrib stāvēt garās rindās. Tieši tādēļ daudzi uzņēmumi gan savas preces, gan pakalpojumus piedāvā digitālā vidē, lai taupītu savu un klientu laiku. Viens no šādiem pakalpojumiem ir "kredīti internetā", kas savu popularitāti ieguvuši tieši pateicoties to operativitātei, jo process no reģistrācijas brīža līdz naudas saņemšanai aizņem vien pāris minūtes.

 

Operatīvi, droši un ērti
Ja Tev radusies steidzama nepieciešamība pēc papildu naudas, tad kredīti internetā var sniegt iespēju līdz nākamajai algai veikt visus nepieciešamos maksājumus. Tomēr jāņem vērā, ka šis pakalpojums ir radīts tikai ārkārtas situācijām, nevis, piemēram, jaunu kurpju iegādei. Ja esi finansiāli stabils un apzinies kredītsaistību iespējamo risku, tad ātrie kredīti var būt kā pagaidu risinājums, ja maciņā pēkšņi radies robs. Lai saņemtu aizdevumu, Tev jābūt
- Latvijas Republikas pilsonim;
- vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
- kontam kādā no Latvijas bankām un aktīvam mobilā tālruņa pieslēgumam;
- strādājošai fiziskai personai.

Kredītiestādē "Kredits7" iespējams saņemt salīdzinoši ātru aizdevumu – pat 15 minūšu laikā. Vienīgi jāņem vērā, ka naudas pārskaitīšanas ātrums būs atkarīgs no tā, kurā Latvijas bankā ir atvērts Tavs konts. Ja Tava un "Kredits7" banka sakritīs, tad naudu patiešām saņemsi jau solītajā laikā. Vēl jāatceras tas, ka "Kredits7" pieteikumus pakalpojumam "kredīti internetā" izskata tikai darba laikā – no pirmdienas līdz piektdienai laikā no pulksten 8:30 līdz 20:00.

Aizdevums bez ķīlas un galvojuma
Pieaugot klientu prasībām, mainās arī kredītdevēju piedāvājums. Piemēram, kreditors "Kredits7" pret aizdevumu neprasa ne ķīlu, ne galvojumu un arī nākotnē neplāno to darīt. Tādē veidā klienti neriskē ar savu kustamo vai nekustamo īpašumu, jo kā kredīta atdošanas garantija kalpo debitora ienākumi. Saņem aizdevumu jau pēc 15 minūtēm:
- aizpildi kredīta pieteikumu mājaslapā kredits7.lv;
- iepazīsties ar līguma nosacījumiem;
- reģistrējies;
- gaidi kredīta apstiprinājumu;
- saņem naudu.

Tāpat jāuzsver, ka kredīti internetā bez ķīlas sniedz iespēju iegūt nepieciešamo naudas summu uz noteiktu periodu ar fiksētu procentu likmi un vajadzības gadījumā pieteikties arī aizdevuma atmaksas datuma maiņai.

Kredīti internetā – tikai īstermiņa risinājums
Aizņemšanās vienmēr iet roku rokā ar dažādiem riskiem, tādēļ pirms kredīta ņemšanas rūpīgi izvērtē, cik ļoti Tev šī papildu nauda ir nepieciešama un neveic nepārdomātus pirkumus. Jebkādu ar kredītiem saistītu jautājumu gadījumā sazinies ar Kredits7 tiešsaistes konsultantu mājaslapā kredits7.lv. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atdot aizdevumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)