Banner 980x90

Koncertbārā "Laternu stundā" atklās jaunu sezonu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 2.oktrobrī, un sestdien, 3.oktobrī, notiks koncertbāra "Laternu stundā" 4.sezonas atklāšana ar grupu Apvedceļš un Ivo Fominu.

Koncertbārs "Laternu stundā" atgriezies pēc vasaras atvaļinājuma un sākot ar 2.oktobri ir gatavs uzņemt tā apmeklētājus. Līdz nākamās vasaras brīvdienām ir paredzēti vairāk kā 60 koncerti ar Latvijas mūzikas izpildītājiem, piedāvājot gan šlāger, kantrī mūziku, gan roku un pop mūziku, pulcējot gandrīz visus Latvijas mūzikas māksliniekus, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja koncertbāra "Laternu stundā" vadītājs Raivis Viduskalns.

Piektdien, 2.oktobrī koncertbārs "Laternu stundā" turpina tradīcijas un kā pirmie uz skatuves kāps Smiltenes oligarhu grupa "Apvedceļš", kas izpildīs savus populārākos hitus.

Sestdien, 3.oktobrī uzstāsies Liepājas rokmūzikas karognesējs Ivo Fomins, kurš vēl šogad ieplānojis izdot jaunu albumu un publicē vēl vienu jaunu dziesmu – "Šodien", kuras mūzikas autors ir pats Ivo.

Abas atklāšanas dienas vadīs atraktīvs un ar humora izjūtu izsmalcinātais aktieris Dainis Porgants.

Koncertu starplaikos video dīdžejs (VJ) spēlēs jautru video diskotēku ar 80., 90., un 2000. gadu zelta hitiem, kas ikvienam radīs vēlmi dejot.

Plašāka informācija par "Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)