Banner 980x90

Jelgavā visātrākie klīstošie studenti–no Meža fakultātes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Šogad Latvijas lauksaimniecības universitātes (LLU) pirmkursnieku stafetē "Pa Jelgavu kāds students klīst" uzvaras laurus plūca Meža fakultātes komanda, aiz sevis atstājot Veterinārmedicīnas un Lauku inženieru fakultāšu komandas.

Pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv noskaidroja, ka jau trešo gadu pirmkursnieki tika aicināti izveidot fakultātes komandu, lai īpaši atraktīvā veidā veiktu stafeti pār Mītavas tiltu līdz Jelgavas studenta strūklakai. Piedaloties 6 fakultāšu komandām, stafetes posmus katrā komandā veica 3 puiši un 3 meitenes, kuri bija tērpušies "studenta" formā – ar žaketi, lietussargu un grāmatām rokās.

Interneta medijs Jelgavniekiem.lv vēsta, ka saspringtā cīņā no godalgotājām vietām tika "izstumti" pagājušā gada uzvarētāji no Pārtikas tehnoloģijas fakultātes, kas ierindojās 6. vietā. Nedaudz ātrākas izrādījās Tehniskās un Informācijas tehnoloģiju fakultāšu komandas, kas pie Jelgavas studenta strūklakas finišēja attiecīgi 5. un 4. vietā. Lauku inženieru fakultātes pirmkursniekiem izdevās izcīnīt 3. vietu.

Savukārt 2. vietu, līdzīgi kā iepriekšējā gadā, saglabāja Veterinārmedicīnas fakultāte, bet visātrākie stafetē bija Meža fakultātes komanda, kas no pagājušā gada 3. vietas pakāpās uz 1.vietu, informē LLU pārstāve Lana Janmere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)