Banner 980x90

Iepērkamies internetā praktiski un droši!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Internetā mūsdienās var iegādāties visu – sākot no pašiem muļķīgākajiem sīkumiem, līdz pašām nepieciešamākajām un vērtīgākajām precēm, kas būs noderīgas ilgtermiņā. Šoreiz par to, kā iegādāties (un vai vajag iegādāties) virtuves mēbeles internetā

Daudzi vēl ir no tās paaudzes, ar tiem uzskatiem, ka prece, pirms to iegādājamies, ir jāapskata savām acīm (klātienē), jāaptausta, un šajā gadījumā jāpavirina durtiņas, jāpārbauda eņģes, jāpakaulējas ar pārdevēju un tā tālāk. Ar pārdevēju kaulēties nevienā veikalā vairs nevar – tomēr aptaustīt un apskatīt gan var. Tiesa, tas reizēm izmaksā dārgāk, nekā tad, ja iegādājamies to pašu preci internetā – neaptaustot un neapskatot klātienē! 

Interneta veikali bieži vien izceļas ar to, ka var atļauties piedāvāt tās pašas preces ar mazāku uzcenojumu nekā parastie veikali (kas, protams, ir izdevīgi pircējam), jo nav jāsedz tie paši izdevumi, kas klasiskajam veikalam (dažādi saimnieciskie izdevumi). Un, lai gan iepirkšanās internetā ir kļuvusi arvien populārāka, ar dažādām akcijām un izdevīgiem piedāvājumiem interneta veikali piesaista klientu loku (lai gan tagad ar šo praksi nodarbojas daudzi parastie veikali, mēģinot izlīdzināt konkurenci). 

Tātad virtuves mēbeles internetā. No kā baidāmies un kādas ir priekšrocības? Pirmkārt, lieliska priekšrocība viennozīmīgi ir cena. Kaut varbūt nedaudz, tomēr cenas interneta veikalā stipri līdzīgām precēm būs mazākas, kas, lai arī kāds, tomēr ietaupījums. Otrkārt, iespēja izvēlēties, neskraidot pa desmit dažādiem veikaliem visā pilsētā (vai vairākās pilsētās, jo nelielajās pilsētās nemaz tik daudz mēbeļu veikalu nav), ietaupot laiku un arī naudu (transporta izmaksas). Treškārt, tā ir piegāde tieši uz mājām. Protams, ar papildus izmaksām (lai gan ir interneta veikali, kas lielākām un dārgākām precēm laiku pa laikam piedāvā (akcijas formātā visbiežāk) bezmaksas piegādi, kas ir papildus bonuss), tomēr nebūs pašam jānocīnās ar loģistiku un plānošanu – kur dabūt pietiekami lielu transportu, kā uznest mēbeli uz 4. stāvu un tā tālāk. 

Šaubas un mīnusi? Nu labi, nevaram apskatīt paši, ja nu atsūta pilnīgi ne to, vai arī dzīvē neizskatās ne uz pusi tik labi, kā bildēs internetā? Patiesībā visas šīs lietas ir labojamas pavisam vienkārši. Pirmkārt, rūpīgi izlasi noteikumus pirms iegādājies jebko pie kāda pārdevēja internetā pirmoreiz. Tev jāuzzina, kāda ir preču apmaiņas, garantijas, atgriešanas politika, ar ko jārēķinās un cik pieņemami tas mums šķiet. Lielākā daļa interneta veikalu piedāvā preci apmainīt, ja ir defekti vai kādas neatbilstības. 

Otrkārt, drošāk būs, ja izvēlēsimies uzticamu un drošu interneta veikalu, kas jau ir ieguvis pircēju piekrišanu, darbojas Latvijā jau sen, par kuru ir labas atsauksmes internetā (atsauksmes palasīt pirms iegādājamies jebko jebkur der vienmēr – izmantojam interneta priekšrocības). 
Ja izvēlamies interneta veikalu, kas ir atpazīstams, kuriem svarīga klientu apmierinātība un sava uzņēmuma reputācija, tad vienmēr visas problēmas, ja tādas radušās, būs iespējams atrisināt. Un visbeidzot – ir dzirdēti gadījumi, kad tiek atsūtīta prece, kas neizskatās kā bildē (vienkārši cilvēciskā kļūda vai citāda ķibele), ja vien tas nav apģērbs, kas pasūtīts no Ebay – apmainīt preci ir pavisam viegli. Galvenais – doties uz sarunu ar tirgotāju, kas vienmēr novedīs pie risinājuma. 

Virtuves mēbeles internetā iegādāties nav nedz bailīgi, nedz sarežģīti, tomēr var izrādīties izdevīgāk, lētāk un daudz vienkāršāk, nekā dodoties tās apskatīt klātienē, aptaustīt un samaksāt vairāk. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)