Banner 980x90

"Food Union" uzsācis topošo profesionāļu piesaisti

Vadošais piena pārstrādes koncerns "Food Union" aicina topošos pārtikas tehnologus, elektromehāniķus, mehatroniķus, elektrotehniķus datorvadībā, ķīmiķus, biologus vai mikrobiologus pieteikties programmai "Jaunais speciālists",pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja "Food Union" sabiedrisko attiecību konsultante Linda Ļisicina.
Programmas mērķis ir nodrošināt optimālu ražošanas prakses, atalgota darba un karjeras izaugsmes komplektu jaunajiem speciālistiem, kuri vēl studē pēdējā kursā vai ir absolvējuši augstskolu pērn.

"Kvalificēta darba spēka trūkums ir šodienas Latvijas realitāte pārtikas ražošanā. No otras puses – topošajiem speciālistiem nav vienkārši atrast darbu, jo trūkst darba pieredzes. Lai risinātu šo jautājumu un piesaistītu jaunus strādātgribošus speciālistus darbam AS Rīgas piena kombināts un AS Valmieras piens, esam izveidojuši programmu "Jaunais speciālists", kas ir kā karjeras skrejceļš labākajiem topošajiem pārtikas ražošanas speciālistiem valstī. Programmas dalībniekiem būs iespēja kļūt par daļu no starptautiska, ātri augoša uzņēmuma, kuru raksturo augsta efektivitāte un konkurētspēja," skaidro "Food Union" ģenerāldirektors Sergejs Beshmeļņickis.

Programma "Jaunais speciālists" sastāv no prakses viena mēneša garumā, darbu kvalificēta un pieredzējuša darba vadītāja uzraudzībā, un pēc profesionālās pārbaudes eksāmenu veiksmīgas nokārtošanas – pastāvīgu darbu ar algas indeksāciju un turpmākām profesionālās un karjeras izaugsmes iespējām.

Programmā aicināts pieteikties ikviens augstkolu pēdējā kursa students vai pērnā gada absolvents pārtikas tehnoloģijā, elektromehānikā, mehatronikā, elektrotehnikas datorvadībā, ķīmijas, bioloģijas vai mikrobioloģijas specialitātē ar vidējo atzīmi ne zemāku kā 7,5 balles.

Lai pieteiktos programmai "Jaunais speciālists", aicina iesniegt CV, atzīmju izraksta kopiju un sasniegumus apliecinošu dokumentu kopijas (diplomi, goda raksti, sertifikāti, un citi) ar norādi "Jaunais speciālists" uz e-pastu evita.osite@foodunion.lv. Papildu informācija pa tālruni 67066742.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)