Banner 980x90

Durvju salonveikals PRODEX – plaša izvēle un profesionāls serviss

SIA Prodex ir Baltijā vadošais specializētais pilna servisa durvju tirdzniecības uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā plašu iekšdurvju klāstu. Mums ir svarīgi, lai klienti atrastu sev piemērotāko risinājumu par pieņemamu cenu, tādēļ mēs ikvienam klientam sniedzam profesionālas konsultācijas un ieteikumus, ņemot vērā projekta specifiku un tam atvēlēto budžetu. 

PRODEX salonveikalā ir iespēja apskatīt vairāk nekā 120 durvju modeļu, vairums no tiem ir pieejami tūlītējai iegādei no uzņēmuma noliktavas. Mūsu salonveikals strādā gan ar individuāliem pasūtījumiem, gan arī ar vadošajiem projektu attīstītājiem un būvniekiem reģionā, palīdzot realizēt vērienīgus projektus. 

Durvis tieši tavām telpām

PRODEX piedāvā iegādāties dažāda materiāla, dizaina un cenu līmeņa durvis, sniedzot iespēju ikvienam atrast savām finansēm un tehniskajai specifikācijai atbilstošas durvis. Lielākā daļa durvju ir pieejamas mūsu noliktavā, ja nevarat atrast jums vēlamo durvju modeli, ir iespējams pasūtīt durvis pēc jums nepieciešamajiem izmēriem. Piedāvājam veikt durvju uzmērīšanas un uzstādīšanas pakalpojumus pie klienta objektā, nodrošinot ne tikai kvalitatīvas ārdurvis, bet arī kvalitatīvu un durvju tehniskajai specifikācijai atbilstošu montāžu. 

PRODEX salonveikalā klientiem ir pieejamas: 

  • finierētas durvis,
  • laminētas durvis,
  • krāsotas durvis,
  • krāsotas finierētas durvis,
  • priedes koka durvis,
  • dzīvokļu ieejas durvis,
  • slēptās durvis.

Papildus ir iespējams iegādāties plašu rokturu un eņģu klāstu. Durvju toni ir iespējams pielāgot daudzveidīgām interjera prasībām, veiksmīgi tās iekļaujot telpas interjerā. Durvis ar stiklu būs papildu dizaina elements, kā arī palīdzēs nodrošināt telpās dabīgo apgaismojumu, padarot telpu vizuāli plašāku. 

No konsultācijas līdz uzstādīšanai

PRODEX ir Baltijas vadošais specializētais pilna servisa durvju tirdzniecības uzņēmums, kas saviem klientiem nodrošina izcilu apkalpošanu – sākot no pirmās konsultācijas līdz durvju uzstādīšanai. Mūsu speciālisti palīdzēs iegādāties piemērotākās iekšdurvis jūsu projektam, sniedzot konsultācijas un veicot uzmērījumus. Kopā ar mūsu speciālistiem jūs varēsiet izvēlēties kādu no 120 durvju modeļiem, kas atrodas uz vietas noliktavā, vai veikt individuālu pasūtījumu atbilstoši jūsu projektam. Plašais un mūsdienīgais rokturu un furnitūras sortiments sniegs ātru risinājumu jebkurām vēlmēm un nestandarta situācijām. 

PRODEX – durvis, kas atbilst jūsu vēlmēm un vajadzībām! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)