Banner 980x90

Diennakts laikā uz autoceļiem pieķerti 13 dzērājšoferi

Rīga, 9.aug., LETA. Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 13 pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Zemgalē trešdien pieķerti seši dzērājšoferi, Rīgas reģionā - četri, bet Kurzemē, Latgalē un Vidzemē policisti apstādinājuši pa vienam alkohola reibumā esošam autovadītājam.

Vakar uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 203 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu noformēts Kurzemē un Zemgalē - katrā reģionā pa 49 protokoliem.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 518 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēts 101 satiksmes negadījums, deviņās avārijās cietuši kopskaitā 12 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)