Banner 980x90

Decembrī tirdzniecības centrā "Valleta" viesosies Ziemassvētku vecītis

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Decembrī reģionālais tirdzniecības centrs "Valleta" Valmierā aicina ciemos ikvienu vidzemnieku, lai tuvajiem un mīļajiem sarūpētu ne tikai jaukas svētku dāvanas, bet arī satiktos ar Ziemassvētku vecīti. Preces svētku sajūtu radīšanai un oriģinālām dāvanām piedāvās arī Latvijas amatnieki, mājražotāji un "Valmieras Ziemassvētku veikaliņš", pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Šogad tirdzniecības centra 3.stāvā Ziemassvētku vecītis gan lielus, gan mazus ar lielāko prieku uzklausīs un pacienās ar kārumiem sestdien, 10.decembrī un sestdien, 17.decembrī plkst.12.00 līdz plkst.15.00. Piektdien, 23.decembrī no plkst.16.00 līdz plkst.19.00 un sestdien, 24.decembrī plkst.12.00 līdz plkst.15.00.

Latvijas amatnieki un mājražotāji "Valletas" 1. stāvā valmieriešus un pilsētas viesus gaidīs katru dienu no 10. līdz 24.decembrim un no 29. līdz 31.decembrim. Tirdzniecības centra piedāvājumu tie papildinās ar rotām, cepurēm, pirts lietām, ziepēm, kas noformētas atbilstoši jaunajam – gaiļa – gadam, visdažādākajām svecēm, medus produktiem un piparkūkām. Tie, kas jaunā gada sagaidīšanai vēlas piešķirt mazliet maģiskas noskaņas, varēs iegādāties arī alvas figūriņas laimes liešanai.

Savukārt jau no 2.decembra "Valletas" 4. stāvā mājvietu radīs "Valmieras Ziemassvētku veikaliņš", kura piedāvājumā pircēji atradīs tepat Latvijā ar rūpību un mīlestību ražotus našķus, ādas izstrādājumus, adījumus – cepures, šalles un zeķes, rotaslietas, ķermeņa kopšanas produktus, aromātiskās koka bumbiņas, cepumu formas ar latvju zīmēm un citas interesantas lietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)