Banner 980x90

Bērnu rati vecāku un mazuļu ērtībai

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Bērnu rati ir jebkuriem jaunajiem vecākiem nepieciešama lieta, lai ar savu mazuli varētu pastaigāties svaigā gaisā. Ratiem jābūt tādiem, lai bērns tajos justos ērti, kā arī tādiem, lai vecākiem būtu ērti ar tiem pārvietoties. Dažādos veikalos bērnu ratiņu piedāvājums ir ļoti plašs, tādēļ pirms to iegādes noteikti nepieciešams veikt izpēti. Turpmāk varēsiet uzzināt, kas jāņem vērā, izvēloties ratus savam bērnam.

Kāds ir vēlamais ratu veids?
Meklējot bērnam piemērotākos ratus, vispirms jāsaprot, kāda veida rati nepieciešami – tas ir atkarīgs gan no bērna vecuma, gan no tā, kā ratus plānots izmantot. Bērnu rati iedalās šādos veidos:
- klasiskie rati ar kulbu, kurā bērns pārsvarā tikai guļ  – visizplatītākais modelis, kas der bērniem līdz 8 mēnešiem. 
- pastaigu rati – paredzēti bērniem, kuri jau māk sēdēt.
- rati "Divi vienā" – šajos komplektos parasti ir kulba un pastaigu variants.                                       
- rati "Trīs vienā" – komplekts, kad bez kulbas un pastaigu varianta iespējams uzstādīt vēl automašīnas sēdekli.
- rati, kas transformējas, – šādos guļvietu ērti var pārtaisīt par sēdekli pastaigai.

Kādiem jābūt ratu parametriem?
Ir vairāki raksturlielumi, kas parasti tiek minēti bērnu ratiņu aprakstos. Tālāk uzskaitīti svarīgākie, kuriem jāpievērš uzmanība:
- svars. Ratiem jābūt viegliem, lai māte vai tēvs spētu ar tiem labi manevrēt un vajadzības gadījumā uznest pa kāpnēm;
- plašums. Ratiem jābūt platiem, lai bērns tajos varētu ērti justies ne vien vasarā, bet arī ziemā, kad ir apģērbts biezā apģērbā un apsegts ar siltu segu;
- materiāls. Ratiem jābūt no izturīga un viegli tīrāma materiāla, lai tos būtu viegli kopt;
- rokturis. Tā augstumam jābūt regulējamam, lai jebkurš ģimenes loceklis var doties ar mazuli pastaigās.

Pirms iegādājaties ratiņus, ieteicams izlasīt arī atsauksmes par konkrētiem ratu modeļiem, jo visgodīgāk ratus var novērtēt tieši vecāki, kas tajos veduši savas atvases. Bērnu rati mūsdienās ir pieejami visdažādākajās krāsās, formās un cenās, taču pirmkārt vēlams domāt par ratiņu praktiskajām īpašībām.

Hansapost.lv – kvalitatīvi bērnu rati 
Interneta veikals Hansapost.lv piedāvā ratu komplektus trīs vienā, kā arī dažādu variāciju pastaigu ratus. Bērnu rati pieejami dažādās cenu grupās, turklāt mājaslapā www.hansapost.lv atradīsiet arī ratu aksesuārus – lietus plēves un moskītu tīklus. Iegādāties bērnu ratiņus internetā ir ērti un viegli, jo iespējams pārskatāmi salīdzināt visu par preci pieejamo informāciju, turklāt nopirkto preci vajadzības gadījumā 14 dienu laikā var samainīt pret citu vai atdot un saņemt atpakaļ samaksāto naudu. 

Apmeklējiet "Hansapost" interneta veikalu – sadaļā "Bērniem" būs atrodami ne vien bērnu rati, bet arī citas mazuļiem nepieciešamas preces!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)