Banner 980x90

Atzīmēs Kocēnos aktīvās sezonas sākumu

Valmiera, 21.apr., LETA. 30.aprīlī un 1.maijā Kocēnu novadā pavasara un aktīvās sezonas iesākšanos atklās ar akciju "Pavasara vaibsti Kocēnu novadā, ņem un atmaigsti", aģentūru LETA informēja Kocēnu novada pārstāvis Toms Treimanis.

Akcijas laikā dalībnieki aicināti apmeklēt tūrisma objektus - Mucu muzeju, saimniecību "Medus kāre", krēslu kolekciju un keramikas darbnīcu "Lejas brežģi", ražotni "Vaidavas keramika", krodziņu "Mazais Ansis", dabas objektu "Sietiņiezis", svētvietu "Zilaiskalns", Dikļu dabas koncertzāli, Kokmuižu - un piedalīties pārgājienā "Pavasara vaibsti".

Visos punktos varēs atrast speciālu punktu ar QR kodu, kuru noskenējot ikviens dalībnieks varēs ievadīt savu vārdu uzvārdu un piedalīties loterijā, kur tiks izlozētas balvas no organizatoriem. Dalībniekiem būs iespēja aktivitātēs atzīmēties ne tikai skenējot QR kodu, bet arī ierakstoties piezīmju blociņā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)