Banner 980x90

Ātrie kredīti mācību izdevumiem

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Skaidrs, ka laika un līdzekļu ieguldījums savu prasmju un zināšanu uzlabošanā vienmēr atmaksājas. Galu galā – zināšanas un pieredze ir tas, ko neviens nevar atņemt. 

Tomēr skaidrs ir arī tas, ka dažādi kursi un apmācības bieži vien nav nemaz tik lēts prieks. Ja zini, ka mācīties vēlies vai tas ir pat vajadzīgs, bet uzreiz nav līdzekļu, lai segtu visus mācību izdevumus, viens no variantiem ir nepieciešamo naudas summu aizņemties

Īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumi – izvēlies piemērotāko
Ja nepieciešamā summa ir neliela, piemēram, līdz algas dienai vēl nedēļa, bet maksājums par mācībām jāveic jau tagad, vari izmantot kādu no ātro kredītu piedāvājumiem. Tie nereti pieejami ar kredītņēmējiem draudzīgiem noteikumiem, piemēram, pie vairākiem aizdevējiem pieejams pirmais kredīts bez maksas, kas ir iespēja atdot tik, cik aizņēmies. 

Bet, ja vajadzīgā summa ir lielāka un plāno to atmaksāt ilgākā laika posmā, izvēlies patēriņa kredītu. Tādā veidā vari iegūt par vairākus tūkstošus eiro, bet atmaksāt tos ikmēneša maksājumos. Tomēr rēķinies, ka ilgtermiņa ātrie kredīti tiek izsniegti ar procentu likmi, tādēļ pirms aizdevuma noformēšanas iepazīsties ar vairāku aizdevēju piedāvāto komisijas maksu, lai aizņemtos pēc iespējas izdevīgāk.

Piesakies kredītam un saņem to dažu minūšu laikā
Kad esi izvēlējies piemērotāko aizdevuma variantu, izvērtējot visus būtiskos faktorus – summu, atmaksas termiņu un procentu likmi –, vari pieteikties aizdevumam kredītdevēja mājaslapā. Laba ziņa steidzīgajiem – tas izdarāms vien dažu minūšu laikā! 
- Norādi savus personas datus.
- Apstiprini reģistrāciju, uz aizdevēja bankas kontu pārskaitot aktivizācijas maksu, kas visbiežāk ir 0,01 eiro.
- Atzīmē vēlamo summu un atmaksas termiņu.
- Gaidi apstiprinājumu savā mobilajā tālrunī un e-pastā.
- Pozitīva lēmuma gadījumā saņem naudu savā bankas kontā vien 10–15 minūtēs.

Prasības kredīta saņemšanai
Aizdevumam pieteikties var no jebkuras vietas Latvijā, kur vien ir pieejams interneta pieslēgums. Taču, lai aizdevuma pieteikums vispār tiktu izskatīts, jāatbilst dažām prasībām:
- jābūt vecumā no 20 līdz 75 gadiem (pie dažādiem aizdevējiem vecuma ierobežojums gan ir atšķirīgs);
- svarīgs ir arī ienākumu līmenis – tam jābūt pietiekamam, lai varētu veikt aizdevuma atmaksu;
- ikviens aizdevējs uzmanību pievērš arī kredītvēsturei – tai jābūt pozitīvai. Tas nozīmē, ka aizdevuma ņēmējam nedrīkst būt iepriekš kavēti kredītmaksājumi vai nenokārtotas parādsaistības.

Lai arī ātrie kredīti ir salīdzinoši ērti pieejami, jāatceras, ka tie jāatmaksā līgumā noteiktā laikā. Pretējā gadījumā var rasties problēmas – soda procenti tiek aprēķināti par katru kavēto dienu, un rezultātā cieš arī kredītvēsture. Ja tā ir sabojāta, turpmāk noformēt kredītu var būt ļoti apgrūtinoši. 

Ātrie kredīti var palīdzēt realizēt dažādas ieceres, arī apgūt jaunas prasmes, taču ar nosacījumu, ka esi izvērtējis savas iespējas šīs kredītsaistības uzņemties. Rūpīgi iepazīstieties ar kredīta līguma nosacījumiem, lai aizņemtos atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)