Banner 980x90

Ātrie kredīti īsi un kodolīgi: no pieteikšanās līdz atdošanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ikviens no mums kaut reizi ir dzirdējis par nebanku kredītdevēju sniegto pakalpojumu "ātrie kredīti". Tie ir aizdevumi ar noteiktu atmaksas termiņu, komisijas maksu un ikmēneša procentu maksājumu. Lai uzlabotu sabiedrības informētības līmeni par tiem, ir vērts iepazīties ar atbildēm uz 2 biežāk uzdotajiem jautājumiem: kā pieteikties un atdot tos, kā arī  kā rīkoties situācijā, ja tos nav iespējams atmaksāt laikā.

Kā pieteikties kredītam?
Ņemot vērā, ka pašlaik lielākā daļa finanšu darījumu notiek elektroniskā formā, ātrie kredīti vairumā gadījumu ir pieejami tikai elektroniskā veidā un bez datora ar interneta pieslēguma neiztikt. Lai iesniegtu pieteikumu kredītam, nepieciešams veikt šādus soļus:
- aizdevēja mājaslapā jāveic reģistrācija, norādot visu informāciju, kas tiek prasīta;
- lai identificētu pieteikuma iesniedzēju, 24 stundu laikā Jums no sava bankas konta uz aizdevēja kontu jāpārskaita simboliska reģistrācijas maksa 0,01 eiro apmērā;
- veicot reģistrācijas apmaksu, maksājuma uzdevuma sadaļā "Maksājuma mērķis" obligāti jānorāda reģistrācijas numurs;
- pēc reģistrācijas un pārskaitījuma veikšanas, Jūs saņemsiet īsziņu ar pieejas datiem un elektronisko vēstuli uz e-pasta adresi par reģistrācijas veiksmīgu pabeigšanu;
- lai pieteiktos aizdevumam, jāpierakstās aizdevēja mājaslapā un jāizvēlas aizņēmuma summa un termiņš, ko Jūs vēlaties saņemt.

Kā atdot kredītu?
Pēc veiksmīga pieteikuma iesniegšanas un aizņēmuma saņemšanas, jau laikus ir jāparedz nauda kredīta atmaksāšanai. Atmaksāt kredītu Jūs varat tuvākajā bankas filiālē, pasta nodaļā vai arī izmantojot internetbanku. Jāatceras, ka, ja Jūsu bankas konts ir citā bankā, maksājumi tiks izpildīti nedaudz ilgākā laika posmā. Atkarībā no aizdevēja, ātrie kredīti var tikt atmaksāti šādos veidos:
- pilnā apmērā vai pa daļām, aizdevumu atmaksājot vairākos maksājumos;
- noteiktajā atmaksas termiņa dienā vai ātrāk. 

Savukārt situācijā, ja nav iespējams atdot kredītu laikā, aizdevēji klientiem piedāvā šādas iespējas:
- pārcelt aizdevuma atdošanas datumu, samaksājot pagarināšanas maksu pirms sākotnējā kredīta atdošanas termiņa beigām;
- pieteikties kredītbrīvdienām, konkrētu termiņu nemaksājot gan aizņēmuma pamatsummu, gan procentu maksājumus.

Godīgs aizdevējs rūpējas par katru klientu līdz saistību noslēgšanas brīdim
Ņemot vērā, ka nebanku kredītdevēju skaits ir liels un konkurence to starpā ir augsta, katrs klients tiek uzskatīts par vērtību, nodrošinot ne tikai kvalitatīvu servisu, bet arī saistošus aizdevumu piedāvājumus. Progresīvs kredītdevējs ar 5 gadu pieredzi aizdevumu jomā ir "Kredīts 365", kas savā darbības laikā ir
- izveidojis klientu atbalsta dienestu;
- izsniedz dažāda veida ātros kredītus;
- profesionālu kredītspeciālistu konsultācijas.

Izvēlieties aizdevumu pie "Kredīts 365" profesionāļiem, kam katrs klients ir vērtība! Apmeklējiet mājaslapu Kredits365.lv un izvēlieties atbilstošāko aizdevumu jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)