Banner 980x90

Ašeradens reģionālajā vizītē apmeklēs Valmieru

Arvils Ašeradens/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Arvils Ašeradens/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Piektdien, 20.maijā ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens dosies reģionālajā vizītē uz Valmieru, lai tiktos ar pašvaldības pārstāvjiem un novada uzņēmējiem, kā arī piedalītos Vidzemes uzņēmēju dienām veltītajos pasākumos, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Vizītes ietvaros ministrs atklās "Vidzemes uzņēmēju dienas 2016" izstādi, piedalīsies reģiona uzņēmējdarbības balvas pasniegšanā, kā arī apmeklēs Valmieras uzņēmumus "Valpro" un "Valmieras stikla šķiedra".

Ašeradens piedalīsies arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras rīkotā Biznesa forumā, lai pārrunātu ar reģiona uzņēmējiem uzņēmējdarbības vides uzlabošanas, pieejamo atbalsta instrumentu, kā arī produktivitātes veicināšanas iespējas Vidzemē.

Ekonomikas ministrs vizītes ietvaros Valmierā plāno tikties arī ar Vidzemes augstskolas vadību.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)