Banner 980x90

AS "Valmieras stikla šķiedra" atzīta par vienu no Vidzemes veiksmes stāstiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 17.augustā, Jumurdas muižā, Ērgļu novadā notika Vidzemes plānošanas reģiona rīkotie Vidzemnieku dārza svētki, kuru ietvaros AS "Valmieras stikla šķiedra" godināta kā viens no reģiona veiksmes stāstiem. Uzņēmums no Vidzemes plānošanas reģiona saņēma apbalvojumu nominācijā "Eksportspēja", kā arī pateicības balvu – unikālu balto galdautu – no Valmieras pilsētas pašvaldības par ieguldījumu Valmieras un Vidzemes reģiona attīstībā. 

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē AS "Valmieras stikla šķiedra" mārketinga projektu vadītāja Marika Nīmante, pasākuma laikā prezentēti un apbalvoti 26 uzņēmumi, kuri īsteno nozīmīgus projektus Vidzemē un ar savu paveikto darbu un sasniegumiem motivē citus novadā strādājošos. 

Vidzemes veiksmes stāstu tradīcija aizsākta  2012.gadā ar mērķi atklāt aktīvus, radošus un uzņēmīgus vidzemniekus katrā Vidzemes novadā un pilsētā. Stāsti ir apkopoti Vidzemes veiksmes stāstu brošūrā, kas no 17.augusta ir apskatāma Vidzemes plānošanas reģiona mājaslapā www.vidzeme.lv un Facebook lapā.

Brošūrā iekļauti stāsti par mājražotājiem, amatniekiem, saimniecības, tūrisma uzņēmējiem, eksportspējīgajiem, ilgtspējīgajiem un sociālajiem, kā arī entuziastiskajiem uzņēmējiem, kas kopā ir Vidzemes veiksmes pamats, kas palīdz attīstīt ekonomiku, uzturēt teritoriju un izglītot sabiedrību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)