Banner 980x90

Aptauja: Gandrīz puse iedzīvotāju labprāt piedalītos Baltā galdauta svinībās

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Gandrīz puse jeb 48% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju 4.maijā labprāt piedalītos Baltā galdauta svinībās, liecina pētījumu kompānijas TNS veiktā aptauja.

Atbildi "drīzāk jā" par piedalīšanos Baltā galdauta svētkos snieguši 36% iedzīvotāju, bet 12% atbildējuši ar "noteikti jā".

Pretējs viedoklis ir 40% respondentu, no kuriem 15% noteikti nevēlas, bet 25% drīzāk nevēlētos piedalīties šajos svētkos.

Tikmēr 12% bijis grūti atbildēt uz šo jautājumu.

Lielāku atbalstu šiem svētkiem pauduši lauku reģionu iedzīvotāji.

Aptauja veikta laikā no 19. līdz 21.aprīlim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 1000 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Jau ziņots, ka, atsaucoties Latvijas simtgades biroja aicinājumam, Latvijas Institūta darbinieki aicina ikvienu iedzīvotāju un Latvijai piederīgo visā plašajā pasaulē 4.maijā - Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā - kopā ar saviem tuvajiem svinēt Baltā galdauta svētkus.

Baltā galdauta svētkos iespējams veikt dažādas kopīgas aktivitātes, piemēram, iestādīt puķes, izgreznot māju un pagalmu vai kopīgi nokrāsot sētu. Arī kopīga muzicēšana un dziedāšana, maltītes gatavošana, nūjošana, braukšana ar velosipēdiem pa apkaimi, pozitīvas sacensības vai vienkārši iepazīšanās un attiecību uzlabošana arī varētu būt Baltā galdauta svētku sastāvdaļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)