Banner 980x90

"AlkOutlet" atver jaunus veikalus Rīgā un Valmierā

Rīga, 7.jūl., LETA. Alkoholisko dzērienu veikals-noliktava "AlkOutlet dzērieni&vīni" ("AlkOutlet") atvēris divus jaunus veikalus Rīgā un Valmierā, aģentūru LETA informēja "AlkOutlet" pārstāvji.

Veikalu izveidē ieguldīto investīciju apjoms netiek atklāts.

Rīgā atvērtais veikals atrodas Mazā Nometņu ielā 27 esošajā tirdzniecības centrā "Mellene". "AlkOutlet" tirdzniecības zāles platība ir 130 kvadrātmetri.

Valmierā atvērtais veikals ir pirmais "AlkOutlet" veikals šajā pilsētā. Veikals, kura platība ir 124 kvadrātmetri, atrodas Tērbatas ielā 8.

Ar "AlkOutlet" zīmolu šobrīd darbojas vairāk nekā 50 alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu tirdzniecības vietas vairākās Latvijas pilsētās.

Pirmais veikals "AlkOutlet" Latvijā tika atvērts 2012.gada septembrī Ķekavā, tirdzniecības centrā "Liiba". Patlaban šī zīmola veikali atrodas Aizkrauklē, Alūksnē, Ādažos, Balvos, Dobelē, Gulbenē, Jelgavā, Jūrmalā, Koknesē, Ķegumā, Ķekavā, Kuldīgā, Liepājā, Limbažos, Ogrē, Ozolniekos, Rēzeknē, Rīgā, Rūjienā, Salaspilī, Saldū, Siguldā, Skrundā, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valmierā un Ventspilī.

Kā ziņots, "AlkOutlet" zīmola un franšīzes turētājas SIA "Vita mārkets" apgrozījums 2015.gadā bija 46,816 miljoni eiro, bet peļņa - 545 966 eiro. Uzņēmums dibināts 1997.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2 140 792 eiro. "Vita mārkets" pieder Imantam Rendeniekam (88,02%), Vitai Rendeniecei (8,98%) un Igoram Kozlovskim (3%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)