Banner 980x90

5 animācijas filmas, kuru varoņi būs lieliskas mīļmantiņas jūsu bērnam

Vairumam bērnu pirmajos dzīves gados ir kāda mīļmantiņa, no kuras viņš negrib šķirties, ko ņem līdzi gultā, uz bērnudārzu, braucienos un visur, kur vien dodas. Vecākus reizēm nogurdina tas, ka vienmēr jāpiedomā, lai mīļmantiņa ir pa rokai, lai tā nepazūd, tomēr bērnam šāda mantiņa ir ļoti svarīga, jo sniedz viņam drošību, prieku un atbalstu ikdienas gaitās. 

Ja bērnam vēl nav savas iemīļotākās mantiņas, kas kļūtu par īstu draugu un sabiedroto, tad vecāki var uzdāvināt kādu īpašu jaunu mantiņu, kurai ir potenciāls kļūt par mīļmantiņu. Tā kā mūsdienu bērni aktīvi skatās un fano līdzi animācijas filmām, ko rāda uz lielajiem kino ekrāniem, tad šo multfilmu tēlu rotaļlietas ir laba izvēle mīļmantiņai. It īpaši, ja bērnam ir kāda iemīļotā multfilma un varonis, tad var sagādāt tieši šo mantiņu. 

Lūk, 5 jaukas animācijas filmas, kas pēdējos gados priecējušas mazos skatītājus un kuru mantiņas varat iegādāties saviem bērniem.

"Meklējot Doriju"
Animācijas filma "Meklējot Doriju" uz kino ekrāniem parādījās 2016. gadā. Tā bija turpinājums jaukajai filmiņai par Nemo, kas jau bija iekarojusi mazo skatītāju sirdis. "Meklējot Doriju" ir sirsnīgs stāsts par to, kā zivtiņa Dorija, kura bieži vien kaut ko aizmirst, dodas meklēt savus vecākus. Tas ir aizraujošs stāsts, kas spēj aizkustināt. Multfilmas tēli ir koši un mīlīgi, tāpēc arī mantiņas ir patiesi jaukas. "Meklējot Doriju" jaukās rotaļlietas būs lieliski draugi jūsu bērnam. 

"Troļļi"
Lipīgās "Troļļu" multfilmas dziesmas, šķiet, ka ir dzirdējis ikviens. Un paši jaukie troļļi spējuši bez īpašas piepūles apburt gan lielus, gan mazus kino apmeklētājus. "Troļļu" rotaļlietas ir košas jautas un pozitīvas. Tieši tas, kas vajadzīgs bērniem! Un pavisam drīz uz kino ekrāniem parādīsies jauna animācijas filma par troļļiem, tāpēc šādas rotaļlietas būs tieši laikā.

"Angry Birds"
Arī visu iemīļotie dusmīgie putni no multfilmas "Angry Birds" gaida savu kārtu, lai ar lielu troksni atgrieztos uz lielajiem ekrāniem jau pavisam drīz. Šo rotaļlietu veiksme stāsts jau ir sevi pierādījis, jo pirms kāda laika "Angry Birds" mīkstas rotaļlietas bija teju vai katrā mājā. Kolorītie varoņu tēli no šīs multfilmas noteikti ir ar potenciālu kļūt par jūsu bērna mīļmantiņu.

"Mīluļu slepenā dzīve"
Šī animācijas filma ir kā karsts pīrādziņš, kas tikko izņemts no krāsns. Filmiņas otrā daļa šobrīd izbauda savu slavas izgājienu uz kino ekrāniem. Vai jūs ar ģimeni to jau noskatījāties? Ja jā, tad droši vien jūsu bērns jau ir vaicājis pēc kādas mantiņas no šīs multfilmas. Varbūt tā būs omulīgā Hloja vai dzīvespriecīgā Žizele? Varbūt jūsu favorīts ir drosmīgais Maksis vai varonīgais trusītis Pūciņš?

"Brīnumu parks"
Vēl šajā pavasarī uz lielajiem ekrāniem parādījās jautrā un iedvesmojošā animācijas filmiņa "Brīnumu parks". Tas ir krāšņs piedzīvojums kādā neparastā atrakciju parkā, kurā sastapsiet pavisam kolorītus tēlus – lāci Bumsi, dzeloņcūciņu Stīvu, direktoru šimpanzi Riekstiņu. Ziņkārīgā meitene Džūna kopā ar šiem jaukajiem varoņiem glābj atrakciju parku, lai parādītu to visai pasaulei. Ikviens no šiem tēliem rotaļlietas veidolā būs uzticams sabiedrotais un spēļu biedrs jūsu bērnam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)