Banner 980x90

Īstie aizkari – istabas "odziņa" un akcents

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Aizkari ir ne vien iespēja paslēpties no ārpasaules un pārāk spožas saules gaismas, bet arī nozīmīgs istabas interjera elements. Tie spēj padarīt telpas dizainu īpašāku, kā arī ar savu krāsu, faktūru vai audumu piešķirt tai īpašu akcentu. Tāpēc, iekārtojot dzīvojamo vai guļamistabu, der pieaicināt pieredzējušus speciālistus, kas var palīdzēt izvēlēties piemērotāko audumu un labāko tehnisko risinājumu no piedāvājuma plašā klāsta, kuru šobrīd nodrošina tekstila ražotāji.

Katrai telpai savs raksturs un savi aizkari
Ienākot un atrodoties telpā, ikviens vēlas justies patīkami un ērti, tāpēc, izvēloties aizkarus, nepieciešams izvērtēt ne vien krāsas un audumus, bet arī iespējamo aizkaru veidu. Lielākām un greznākām telpām papildus kvalitatīviem aizkaru audumiem ieteicams izvēlēties dizaineru radītas aizkaru stangas, kas ļaus audumam brīvi krist. Savukārt nelielākās istabās vai publiskās telpās labāk iederēsies paceļamie aizkari – šis modernais risinājums ļaus Jums gan nepieciešamības gadījumā ērti savilkt tos uz augšu, gan ieekonomēt vietu telpā.

Īstais audums vienmēr svarīgs
Aizkari bieži vien spēlē galveno vijoli istabas iekārtojuma simfonijā, tāpēc ir ļoti svarīgi pietiekami ilgu laiku veltīt īstā auduma izvēlei. Tekstila ražotāji piedāvā dažādu krāsu, toņu un faktūru audumus, tāpēc ieteicams vērsties pie profesionāļiem, kuri varēs palīdzēt atrast telpas un tās iemītnieku raksturam un personībai atbilstošāko aizkaru audumu. Mājokļa labiekārtošanas uzņēmuma "RIPO" speciālisti palīdzēs Jums atrast kvalitatīvāko un piemērotāko risinājumu no uzņēmuma piedāvātās audumu kolekcijas, kuru veido tādi vadošie tekstila ražotāji kā
- "Designer Guild" (Anglija);
- "Voigtmann & Kruschwitz" (Vācija);
- "Rinnova" (Spānija);
- "Vriesco International Fabrics" (Holande);
- "Antonio Ferre" (Spānija).

Detaļas palīdz veidot kopainu
Mājokļa labiekārtošanas speciālisti no "RIPO" ik dienas sniedz padomus ne vien par labākajiem audumiem, bet arī par tādiem dekoratīvajiem papildelementiem kā sānu atsēji, dekoratīvi pušķi un rozetes. Ar sīku detaļu palīdzību Jūs varat radīt harmonisku un patīkamu istabas kopējo tekstila elementu ansambli, piemēram, ja aizkari būs saskaņoti ar gultas veļu vai spilveniem, interjers atstās pārdomātu un saskanīgu iespaidu.

Vēlamais rezultāts ekspertu uzraudzībā
"RIPO" piedāvā šādus pakalpojumus, kas ļaus Jums būt drošiem, ka izvēlētie aizkari būs īstie:
- dizaina izstrāde;
- aizkaru šūšana;
- stangu montāža un uzstādīšana;
- pielāgotu gultas pārklāju šūšana.

Uzticieties "RIPO" ekspertiem un Jūs varēsiet būt pārliecināti, ka aizkari būs ar pārdomātu dizainu, atbilstošā izmērā un ar tieši Jums piemērotu tehnisko risinājumu. No idejas līdz pat uzstādīšanai – "RIPO" aizkaru dizaineri būs lielisks atbalsts ik brīdi!

Ienāciet www.ripo.lv sadaļā "Aizkari" un uzziniet vairāk!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)